Η Peugeot, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου καλεί τους φίλους της που ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα από τα μοντέλα της, να επισκεφθούν την επίσημη σελίδα της εταιρίας στο Facebook –https://www.facebook.com/PeugeotHellasOfficial – και να συνομιλήσουν μέσω του messenger με το BOT της Peugeot για να λάβουν ένα ειδικό δώρο για την απόκτηση του νέου του Peugeot.

Ads

Οι ενδιαφερόμενοι ξεκινούν τη συνομιλία τους με το bot της Peugeot πατώντας την επιλογή “Get Started” και αφού καταλήξουν στο μοντέλο της επιλογής τους λαμβάνουν ένα μοναδικό κωδικό με τον οποίο «εξαργυρώνουν» στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων την προσφορά της Peugeot.

Για παραγγελίες νέου αυτοκινήτου από σήμερα έως και τις 28 Φεβρουαρίου, ισχύει συνδυαστικά με την εμπορική πολιτική της εταιρείας δωρεάν το μεταλλικό χρώμα για τα μοντέλα Peugeot 108, 208, 301, 308 και για τα SUV2008 και 3008*.

Το bot είναι ένα πλήρως αυτοματοποιημένο λογισμικό που κατανοεί τις ανάγκες του χρήστη και διοχετεύει τις ζητούμενες πληροφορίες. Πρόκειται για άλλη μια πρωτοτυπία της ελληνικής αντιπροσωπείας της Peugeot, καθώς είναι η μοναδική εισαγωγική εταιρεία αυτοκινήτων που έχει ενεργοποιήσει αυτή την εφαρμογή.

Ads

*Ισχύει για αυτοκίνητα που είναι στην Ελλάδα