H Karenta α.ε., με 45 χρόνια παρουσίας στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, ως επίσημο μέλος του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Εμπόρων και  Συνεργατών Service ŠKODA της Kosmocar α.ε., ανακοινώνει την επέκταση του δικτύου λιανικής της με τη  λειτουργία 2 νέων σημείων πώλησης ŠKODA στο Μαρούσι και στο Ηράκλειο Κρήτης. Του Νίκου Λουπάκη

Ads

Τα νέα καταστήματα ŠKODA Karenta ακολουθούν τα σχεδιαστικά πρότυπα της μάρκας και διαθέτουν την ανανεωμένη γκάμα των μοντέλων ŠKODA όπως:

  • το αυτοκίνητο πόλης Citigo
  • το 3ης γενιάς Fabia
  • το ευρύχωρο Rapid
  • το οικογενειακό Octavia
  • το SUV Yeti 
  • το κορυφαίας άνεσης και πολυτέλειας Superb

Οι επισκέπτες των Εκθέσεων ŠKODA Karenta θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν  για την εύκολη απόκτηση ενός νέου μοντέλου ŠKODA, μέσω  ευέλικτων προγράμματων χρηματοδότησης της Volkswagen Bank, και μέσω της διαδικασίας ανταλλαγής του αυτοκινήτου που έχουν στη διάθεσή τους, με όρους διαφάνειας και εμπιστοσύνης.

Επίσης, από τον Αύγουστο του 2016, λειτουργεί το πρώτο σημείο Εξυπηρέτησης Service ŠKODA Karenta στην Αργυρούπολη, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, το οποίο πληροί όλες τις υψηλά απαιτούμενες προδιαγραφές του κατασκευαστή και είναι εφοδιασμένο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

Ads

Στο προσεχές διάστημα θα λειτουργήσουν 2 επιπλέον σημεία Εξυπηρέτησης Service ŠKODA Karenta στο Μαρούσι και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η έκθεση ŠKODA Karenta Αμαρουσίου βρίσκεται στην οδό Α. Παπανδρέου 21 & Ερατούς με τηλέφωνο επικοινωνίας 211 1764080 και η έκθεση ŠKODA Karenta Ηρακλείου στο 5ο  χλμ Ηρακλείου-Μοιρών με τηλέφωνο επικοινωνίας 2810 540253.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.karenta.gr