Την ερχόμενη Τετάρτη, 18 Απριλίου, ανοίγει τις πύλες στο κοινό, στο Δυτικό Αεροδρόμιο – Κέντρο Ξιφασκίας, η επίσημη Έκθεση Μοτοσικλέτας του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων (ΣΕΑΑ), που θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή 22 Απριλίου.

Ads

Στο πλαίσιο της έκθεσης οι λάτρεις των 2 τροχών θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά, σε ένα χώρο 8.000 τετρ. μέτρων, όλα τα νέα μοντέλα μοτοσικλετών, εξοπλισμό, ένδυσης και αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσικλέτας, ενώ θα μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στο χώρο του δικύκλου.

Στην έκθεση το παρών αναμένεται να δώσει πρακτικά το σύνολο του κόσμου της μοτοσικλέτας, περίπου 80 εταιρίας, με τη λίστα των εκθετών να είναι ιδιαίτερα μακροσκελής και να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις μάρκες SYM, DAYTONA, QUADRO, PIAGGIO, VESPA, APRILIA , MOTO GUZZI, HONDA, YAMAHA, KYMCO, BMW, KAWASAKI, PEUGEOT SCOOTERS, BRIXTON MOTORCYCLES, KTM, HUSQVARNA, BAJAJ, SUZUKI και DUCATI.

Όλες τις μέρες της έκθεσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες, όπως:
•             Οργανωμένα testrides
•             Flat track experience σε ειδικά κατασκευασμένη οβάλ χωμάτινη πίστα, τη νέα τάση στη fun οδήγηση
•             16 παραστάσεις stuntriding, FMX, trial καιBMX
•             Σεμινάρια για ασφαλή οδήγηση από τον έμπειρο καθηγητή Θανάση Χούντρα
•             Chat sessions για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας

Ads

Επίσης, ένα μεγάλο δώρο περιμένει όσους θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό της έκθεσης στο Facebook. Για την ακρίβεια, ένας τυχερός θα βρεθεί ως VIPGuest στο MotoGPτης Βαρκελώνης στις 17 Ιουνίου.
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές: 14.00-21.00 – Σαββατοκύριακο: 10.00-21.00

Εισιτήρια θα πωλούνται αποκλειστικά στα ταμεία της Έκθεσης, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της: γεν. είσοδος 5 €, παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν
Περισσότερα στο: www.ekthesimotosikletas.gr