Πάνω από 400 είναι οι εργοστασιακές εκδόσεις των επαγγελματικών Combo, Vivaro και Movano που προτείνει η Opel για τις πιο διαφορετικές χρήσεις: από τη μεταφορά άρτου και κρέατος, μέχρι τη διανομή πακέτων διαδικτυακών αγορών, αλλά και τη φορτοεκφόρτωση αδρανών υλικών…
 

Ads

Με τρία ελαφρά επαγγελματικά οχήματα – τα Combo, Vivaro και Movano, με ωφέλιμα φορτία από 800 kg έως 2.000 kg και χώρους φόρτωσης από 3,4 m3 έως 22 m3 – απαντά η Opel στην πρόκληση των επαγγελματικών απαιτήσεων και συνεργάζεται με πολλές γνωστές εταιρίες μετατροπών που παρέχουν εξειδικευμένες λύσεις.

Υπό την ομπρέλα του “Conversions2Go” οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από λύσεις που περιλαμβάνονται στους τιμοκαταλόγους της Opel. Επιπλέον, διατίθενται πολλές, πρόσθετες μετατροπές βασισμένες σε οχήματα Opel, όπως ψυγεία, βαν, μεταφοράς προσωπικού, υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και ειδικής χρήσης.

image

Ads

Combo

image

Vivaro 

image

Movano 

Για να προσφέρει τη βέλτιστη λύση για όλες τις ανάγκες των πελατών και να καλύψει όλες τις κατηγορίες μετατροπών, η Opel προσφέρει τρεις διαφορετικές διαδικασίες πωλήσεων:

1. Εργοστασιακές λύσεις: Η Opel προσφέρει συνήθεις εργοστασιακές μετατροπές όπως dropsides (με ανοιγόμενα πλαϊνά τμήματα), tippers (ανατρεπόμενα), μίνι λεωφορεία, crew vans (van μεταφοράς προσωπικού) και κλειστά αμαξώματα (box bodies). Η διαχείριση της παραγγελίας γίνεται από ένα σημείο. Οι πελάτες απολαμβάνουν όλα τα προνόμια που προσφέρει ο κατασκευαστής, όπως εγγύηση πλήρους κάλυψης Opel, εκτενείς εργοστασιακές υπηρεσίες και ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών aftersales.

2. Opel Conversions2Go: Η Opel παρέχει το βασικό όχημα και πιστοποιημένοι εταίροι αναλαμβάνουν τη μετατροπή για τη συγκεκριμένη χρήση, για λογαριασμό της Opel. Υπάρχουν ποικίλες δυνατότητες, όπως Vivaro με εγκατάσταση ειδικού εξοπλισμού της Sortimo ή συστήματος οργάνωσης της Bott ή Movano με ανατρεπόμενη καρότσα ή ανοιγόμενα πλαϊνά τμήματα από αλουμίνιο της JPM.

3. Λοιπές πιστοποιημένες μετατροπές: Για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες εξατομίκευσης και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών στο 100%, η Opel συνεργάζεται και με άλλους κατασκευαστές αμαξωμάτων. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο πελάτης είναι σε απευθείας επικοινωνία με το Διανομέα και το Μετατροπέα για να προσδιοριστεί το πεδίο εφαρμογής. Για να πιστοποιήσει η Opel μία μετατροπή, ένας μηχανικός από τη Γερμανία θα πρέπει προηγουμένως να ελέγξει την ποιότητα και την τεχνική συμμόρφωση με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή αμαξωμάτων όπως τις έχει ορίσει το τμήμα Opel Engineering. Μία μετατροπή πιστοποιημένη από την Opel συνοδεύεται από εγγύηση αντίστοιχη με αυτή των στάνταρ μοντέλων Opel. Επιπλέον, όλες οι πιστοποιημένες μετατροπές καλύπτονται από ασφάλεια προϊοντικής ευθύνης από το μετατροπέα, ενώ η διαθεσιμότητα ανταλλακτικών εξασφαλίζεται για 12 χρόνια από την παράδοση στον πελάτη.