Για την άφιξη στην ελληνική αγορά της έκδοσης “GT Line” του νέου Kia Ceed μας ενημερώνει με σχετικό δελτίο τύπο η αντιπροσωπεία, η οποία μάλιστα θεωρεί ότι το συγκεκριμένο Ceed θα αποτελέσει και το best-seller του μοντέλου.
 
Η έκδοση λανσαρίσματος 1.0 T Premium (επισυνάπτεται εξοπλισμός) θα σταματήσει πλέον να εισάγεται και για το υπάρχον απόθεμα των 20 αυτοκινήτων θα ισχύσει η προνομιακή τιμή των 18.290Є.

Ads

Kia Motors Corporation (www.kia.com)
Ιδρύθηκε το 1944 και είναι η παλαιότερη βιομηχανία κατασκευής οχημάτων στην Κορέα. Κατασκευάζει περισσότερα από 3 εκατομμύρια οχήματα τον χρόνο σε 14 μονάδες κατασκευής και συναρμολόγησης σε 5 χώρες, τα οποία στη συνέχεια διαθέτει στην αγορά μέσω ενός ευρύτατου δικτύου αντιπροσώπων και εισαγωγέων σε 180 χώρες. H Kia σήμερα απασχολεί περισσότερους από 51.000 εργαζόμενους παγκοσμίως και τα ετήσια έσοδά της ανέρχονται σε σχεδόν 45 δισεκατομμύρια δολάρια.
H Kia είναι ο μέγας χορηγός του Australian Tennis Open, επίσημος συνεργάτης της FIFA και επίσημος χορηγός του Κυπέλλου UEFA. Το σλόγκαν της Kia Motors Corporation είναι: “The Power to Surprise”.

image

image

Ads

image