Η Βέροια θα υποβιβαστεί από τη Super League, αφού η ομάδα της Ημαθίας δεν κατέθεσε τον απατούμενο φάκελο στην επιτροπή αδειοδότησης της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες η Βέροια είναι η μόνη από τις ομάδες του πρωταθλήματος, που δεν συμπλήρωσε καν φάκελο για να τον καταθέσει για την επόμενη σεζόν, στην αντίστοιχη επιτροπή της ΕΠΟ.

Ads

Η διορία για τις ομάδες να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έληξε χθες, ενώ η μη κατάθεση φακέλου για τις οφειλές, σηματοδοτεί αυτόματα τον υποβιβασμό. Ετσι τα τελευταία παιχνίδια που απομένουν για την Βέροια, για την ολοκλήρωση της σεζόν, με ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη θα έχουν απλά διαδικαστικό χαρακτήρα και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Foοtball league.

Πάντως, από την πλευρά της διοίκησης υπάρχει αισιοδοξία ότι με κατάλληλους χειρισμούς, θα καταφέρει τελικά να πάρει την άδεια και να αποφύγει τις περιπέτειες. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ σκοπεύουν να καταθέσουν τον σχετικό φάκελο μέχρι την Παρασκευή και περιμένουν σε πρώτη φάση να απορριφθεί από την επιτροπή αδειοδότησης.

Στη συνέχεια σκοπεύουν να ασκήσουν έφεση κατά της απορριπτικής απόφασης, ώστε στο τέλος να πάρουν την άδεια. Η αιτία της καθυστέρησης αυτή φέρεται να είναι η αναμονή για κάποιες υπογραφές από πιστωτές, οι οποίες κρίνονται απαραίτητες για να πάρει την άδεια ο φάκελος του συλλόγου.

Ads

Πηγή: Πρακτορείο Sport