Παίκτης των Bucks έγινε με κάθε επισημότητα το απόγευμα της Τρίτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ταξίδεψε στο Milwaukee και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ads

Οι υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα των Νέων Ανδρών ολοκληρώθηκαν. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε, όμως από εδώ και στο εξής ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην ζωή του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε από το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ και την Α2 Ανδρών στο Draft του ΝΒΑ, είδε τους Bucks να επενδύουν στο σπάνιο ταλέντο του και είναι έτοιμος για σκληρή δουλειά, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής, να βρει ρόλο και χώρο στο ρόστερ της ομάδας του Larry Drew.
 
O 18χρονος περιφερειακός ταξίδεψε στο Milwaukee μαζί με τους εκπροσώπους του, υπέγραψε σήμερα (30/7) το νέο του συμβόλαιο, έγινε παίκτης των Bucks με κάθε επισημότητα και θα εισπράξει στην rookie σεζόν του 1.493.800 δολάρια. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Αντετοκούνμπο επισκέπτεται την πόλη των ΗΠΑ, καθώς είχε βρεθεί εκεί πριν από ακριβώς έναν μήνα για να παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου.
 
Το μόνο που απέμενε ήταν να πάρουν τα “Ελάφια” το letter of clearance του παίκτη από την ισπανική ομοσπονδία, ώστε να τον εντάξουν οριστικά στο ρόστερ τους. Κάτι που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (30/7). Πλέον, ο Αντετοκούνμπο θα ξεκινήσει να δουλεύει σύμφωνα με το πλάνο που έχουν εκπονήσει ο Larry Drew και οι συνεργάτες του στο προπονητικό team της ομάδας, περιμένοντας την έναρξη του training camp που θα τον βάλει για τα καλά στο κλίμα του ΝΒΑ.
 
Πηγή: sport24.gr