Χωρίς νικητή και σκορ έληξε ο αγώνας στη Λάρισα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Παναθηναϊκό, που χαρακτηρίστηκε από σκληρό παιχνίδι. 

Ads

Μάλιστα ο Ζέκα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 81’. Με αυτό το αποτέλεσμα σταμάτησε το σερί του Ουζουνίδη, που είχε τρεις νίκες στο πρωτάθλημα.

Η ισοπαλία δεν εξυπηρετεί κανέναν από τους αντίπαλους, αφού οι μεν «πράσινοι» βρίσκονται πια στο -9 από την κορυφή, ενώ οι «βυσσινί» έμειναν στους 10 και είναι τρίτοι από το τέλος.

Πανιώνιος – Λιβαδιά 4 – 1

Εξαιρετικός ήταν ο Πανιώνιος που είχε ένα εύκολο απόγευμα στη Λιβαδειά, όπου επιβλήθηκε με 4-1, για την 15η αγωνιστική της Super League. 

Ads

Οι «κυανέρυθροι» είχαν τον πρώτο λόγο από την αρχή έως το τέλος, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα του Ντόστανιτς και κέρδισαν δίκαια. 

Για τους «κυανέρυθρους» σκόραραν οι Ρισβάνης (36’), Κόρμπος (44’), Μασούντ (50’) και Μπεν (65’), ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Γιαννιώτης (43’).

Ηρακλής – Αστέρας Τρίπολης 1 – 1

Ο Ηρακλής κρατούσε ως το 89ο λεπτό μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με το γκολ που είχε σημειώσει ο Παύλος Κυριακίδης στο 76’, αλλά για ακόμη μία φορά φέτος δεν κατόρθωσε να κρατήσει το αποτέλεσμα. 

Ο Μανώλης Μπέρτος ισοφάρισε στο 89’ για τους Αρκάδες, που εκμεταλλεύτηκαν τις ήττες των Λεβαδειακού, Κέρκυρας και τους έφτασαν στους 12 βαθμούς, ενώ ο «Γηραιός» παραμένει ουραγός με 9.

Από ΑΠΕ – ΜΠΕ