Τρίτη σερί νίκη για τον Ατρόμητο ο οποίος επικράτησε στο Περιστέρι με 2-0 της Καλλονής για την 23η αγωνιστική. Σκόρερ οι Ιγκλέσιας και Καραμάνος. Ανόητη αποβολή του Φουρλάνου στο 40′.

Ads
Εκεί που είχε βρει τα σκούρα για τα καλά ο Ατρόμητος απέναντι στην Καλλονή, ήρθε ο Φουρλάνος και του έκανε την ζωή εύκολη. Ανόητη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 40, λίγα δεύτερα μετά από την πρώτη του(!) και όλα έγιναν απλά για τους γηπεδούχους.

Ο Ιγκλέσιας σκόραρε αμέσως (43′) και ο Καραμάνος έγραψε το τελικό 2-0 στο 67′ για την τρίτη σερί νίκη της ομάδας του Παράσχου στο πρωτάθλημα. Οι Περιστεριώτες έφτασαν τους 46 βαθμούς, παραμένοντας στην 3η θέση, ενώ η Καλλονή έμεινε στους 26 (12η) και για τρίτο σερί ματς χωρίς γκολ. Την ερχόμενη Κυριακή (09/02), ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και η Καλλονή τον Λεβαδειακό.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Περιστερίου
Διαιτητές: Μαντάκης, Σίπκας, Ζυγούρης
Ατρόμητος (Παράσχος): Τσέναμο, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ούμπιντες (Γεωργίου 70′), Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος (Φωτάκης 82′), Παπαδόπουλος (Φάμπιο 64′)
Καλλονή (Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Ζακουάνι (Γιατζιτζόγλου 66′), Καλτσάς, Βαλιός, Ζος (Κεϊτά 46′), Γάλας, Φουρλάνος, Φαρία, Ποντάνι, Γιορέντε, Καζάκης (Νιαμπούγιου 74′)
Γκολ: Ιγκλέσιας 43′, Καραμάνος 67′
Χαμένο πέναλτι: Ιγκλέσιας 72′
Κίτρινες κάρτες: Ιγκλέσιας 14′, Νάστος 18′ – Ζακουανί 28′, Φουρλάνος 40′
Κόκκινη κάρτα: Φουρλάνος 40′ (2η κίτρ.)

Ads

Ανασκόπηση αγώνα

Η Καλλονή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να αιφνιδιάσει τον Ατρόμητο (είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο τέταρτο οι τελικές ήταν 0-4) χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ανέβασαν σταδιακά τον ρυθμό τους, ωστόσο με δυσκολία έβρισκαν χώρο για να απειλήσουν τον Σιδεράκη. Αυτό τους οδήγησε σε εκνευρισμό και σε πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου.

Ωστόσο το “εγκληματικό” λάθος ήρθε από τον Φουρλάνο που αποβλήθηκε με δύο κίτρινες στο ίδιο λεπτό (40′). Και πριν προλάβει να συνέλθει η Καλλονή, δέχθηκε το 1-0 από τον Ιγκλέσιας στο 43′. νΟυσιαστικά εκεί κρίθηκε και ο αγώνας.

Ο Ατρόμητος μπήκε στην επανάληψη κρατώντας εύκολα το ρυθμό της αναμέτρησης και τους φιλοξενούμενους μακριά από την εστία του. Και στο 67′ έφτασε στο 2-0 με τον Καραμάνο, ενώ στο 72′ είδε τον Σιδεράκη να αποκρούει το πέναλτι του Ιγκλέσιας.

Ο MVP της αναμέτρησης

Για άλλη μια φορά ο Καραμάνος ήταν ιδιαίτερα κινητικός. Σκόραρε και κέρδισε και πέναλτι. Κορυφαίος του αγώνα.

Η απογοήτευση

Έχοντας μόλις πάρει κίτρινη, έπιασε την μπάλα με τα χέρια και την πέταξε μακριά. Αποβολή για τον Φουρλάνο, καταδικαστική για την Καλλονή.

Στατιστικά αγώνα

2 Goal 0
1 Ασίστ 0
10 Τελικές Προσπάθειες 7
5 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 0
2 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 5
3 Κεφαλιές 2
4 Αποκρούσεις 6
7 Επεμβάσεις 19
17 Κλεψίματα 17
11 Φάουλ 13
3 Οφσάιντ 1
4 Κόρνερ 0
56 Λάθη 44
10/21 Γεμίσματα 3/10

Πηγή: Sport24.gr