Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Πανιώνιο στο Περιστέρι για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ads

Ο Ατρόμητος που… σκόνταψε μετά από 5 συνεχείς νίκες, συνεχίζει να προηγείται στην κατάταξη με 20 βαθμούς και χωρίς να έχει δεχθεί τέρμα για 8 αγώνες, ενώ ο Πανιώνιος, μετά από δύο συνεχείς ήττες πήρε πολύτιμη ισοπαλία και είναι 4ος με 15β. 

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα γρήγορο παιγνίδι από τις δύο ομάδες που δημιούργησαν καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες παρά το γεγονός ότι δεν επιτεύχθηκε κάποιο τέρμα. Την πρώτη καλή φάση δημιούργησε ο Πανιώνιος στο 6΄ με τον Ντουρμισάι που έκανε από καλή θέρση άστοχο σουτ, όπως και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ουάρντα για τον Ατρόμητο.

Ο γηπεδούχος στο 10΄ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Ουάρντα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη. Στο 23΄ ο Μάντσον γύρισε στον Ντιγκινί, που έκανε το σουτ αλλά ο γκολκίπερ του Πανιωνίου απέκρουσε.

Ads

Στο 39′ ο Μανούσος για τον Ατρόμητο πιάνει σουτ άουτ, ενώ λίγο μετά σουτ του Μπουσουλάτζιτς, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο 2ο 45λεπτο οι δύο ομάδες συνέχισαν στον ιδιο ρυθμό με στόχο να σκοράρουν, κυρίως με σουτ τα οποία δεν είχαν την ανάλογη τύχη.

Στο 53′ είχαμε άστοχο σουτ του Κόρμπος, στο 60΄ του Μπουσουλάτζιτς, στο 62΄του  Μάντσον μπλόκαρε ο Κότνικ, στο 63΄ του Κιβρακίδη η μπάλα κόντραρε σε κόρνερ, ενώ στο 82΄ σε σουτ Μανούσου ο Κότνικ έδιωξε σωτήρια. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού και οι δύο ομάδες έπαξαν καλό ποδόσφαιρο, προσπάθησαν για το γκολ, δημιούργησαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος
Κίτρινες κάρτες: Χατζηισαΐας / Σαββίδης

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσουλάζιτς (69΄ Ούμπιντες), Βασιλακάκης (87΄ Μενσά), Ουάρντα, Ντιγκινί (69΄ Ντάουντα), Μανούσος
Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Σαραμαντάς (65΄ Λάμπρου), Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (84΄ Παπαγεωργίου), Μασούντ (76΄ Σαββίδης), Χατζισαφί, Ντουρμισάι