Μετά από περίπου 7 μήνες παραμονής στους Νταμπλούχους Ελλάδας, ο Πορτογάλος έχασε κάθε σύμμαχο και το Σάββατο μετά από συναντήσεις επί συναντήσεων λήφθηκε η απόφαση για απομάκρυνση του Ζαρντίμ.

Ads

Στον πάγκο του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα καθίσει ο Αντώνης Νικοπολίδης, με την λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ να μην ξεκαθαρίζει αν θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ συναντήθηκε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ και τον ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα προσφορά του στον Σύλλογο.

Ads

Στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον πάγκο της ομάδας μας θα βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης“.

Η απόφαση πάρθηκε από τη διοίκηση και προσωπικά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έκρινε πως πρέπει να υπάρξει αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία για να διαφοροποιηθεί προς το καλύτερο η εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο, αλλά και η εικόνα στις εξέδρες του “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Αιτία είναι οι πολύ κακές εμφανίσεις και το αποκρουστικό θέαμα που παρουσίασε η ομάδα τον τελευταίο καιρό, κάτι που χρεώνεται στον 38αχρονο προπονητή, αφού η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός έπαιζε ποδόσφαιρο αλάνας, δίχως σχέδιο, με γιόμες και με σέντρες.

Προφανώς και οι ευθύνες δεν βαραίνουν μονάχα τον προπονητή, αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά που έμοιαζαν χυδαία αδιάφοροι σε αρκετά ματς, όμως απόφαση της διοίκησης και του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν να φύγει ο Ζαρντίμ για να αλλάξει το κλίμα.

Πηγή: Sport24.gr