Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός γνώρισε την τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, με τον Πάουλο Μπέντο να αφήνει αιχμές κατά της διοίκησης για την πώληση βασικών παικτών, και ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί ήδη παρελθόν.

Ads

Επτά μήνες κράτησε η θητεία του στην ομάδα του Πειραιά. Διάδοχος του Πορτογάλου θα είναι, προσωρινά, ο προπονητής Ακαδημιών και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, ο οποίος είναι και ο μόνος στον σύλλογο που διαθέτει πτυχίο UEFA Pro και έχει το δικαίωμα να κοουτσάρει την ομάδα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Πάουλο Μπέντο. Καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο προπονητής της Ακαδημίας μας και της ομάδας Κ20, Βασίλης Βούζας, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο, Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη», αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μόλις πριν από μια εβδομάδα είχε εκφράσει δημόσια τη στήριξή του στον Πάουλο Μπέντο, ωστόσο η νέα ήττα της ομάδας αυτή τη φορά από τον ΠΑΟΚ, η τρίτη διαδοχική στο πρωτάθλημα, αλλά και οι δηλώσεις του προπονητή πως ο Ολυμπιακός έχει αποδυναμωθεί μετά τις πωλήσεις παικτών, προκάλεσαν έντονη ενόχληση στη διοίκηση και τον οδήγησαν στην έξοδο.

Ads