ΤοSport24.gr σας παρουσιάζει την αντίδραση 4 εκ κορυφαίων ευρωπαϊκών αθλητικών ιστοσελίδων, στην κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό.

Ads

 

www.marca.com

Ο Ολυμπιακός έκανε το θαύμα
Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης νικώντας με 62-61 την ΤΣΣΚΑ, καλύπτοντας διαφορά 19 πόντων. Το θαύμα ολοκληρώθηκε χάρη σε ένα καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο από τον Πρίντεζη, ο οποίος μαζί με τον Παπανικολάου (18 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και τον Σπανούλη (MVP του Final-4), δεν τα παράτησαν ποτέ!
 
www.as.com

Ads

Ο Ολυμπιακός έκανε την έκπληξη και είναι ο πρωταθλητής της Euroleague
Η ελληνική ομάδα έκανε την αντεπίθεση κόντρα στην πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ μέσα σε ένα 10άλεπτο και νίκησε αν ήταν 19 πόντους πίσω, με ένα… extreme καλάθι του Πρίντεζη.
 
www.lequipe.fr

Ολυμπιακός, χρυσή έκπληξη
Παρά το ότι βρέθηκε να χάνει με 19 πόντους, ο Ολυμπιακός… περπάτησε στο σύρμα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (62-61) και κατέκτησε την Euroleague
 
www.gazzetta.it

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την Euroleague
Ο Ολυμπιακός νίκησε στον τελικό της Euroleague την ΤΣΣΚΑ και κατέκτησε το τρόπαιο για 2η φορά στην ιστορία του, έπειτα από ένα συγκονιστικό στο ματς, καθ όλη την διάρκεια του οποίο η ρωσική ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ, ενώ ήταν και το μεγάλο φαβορί. Πρώτος σκόρερ το Παπανικολάου με 18 πόντους, ενώ ο πρώην σταρ του ΝΒΑ, Αντρέι Κιριλένκο, πέτυχε 10 και είχε και 10 ριμπάουντ.