Το Σάββατο Ολυμπιακός και Βέροια νίκησαν Λεβαδειακό και Πανθρακικό αντίστοιχα με το ίδιο σκορ (2-0) μακριά από την έδρα τους, ενώ η Ξάνθη μετά τον ΠΑΟΚ κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ (0-0 το τελικό αποτέλεσμα).

Ads

Την Κυριακή Παναιτωλικός και Πανιώνιος πέρασαν από Τρίπολη και Καυτανζόγλειο, ενώ ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 4-0 την Καλλονή στην βουβή Λεωφόρο.

Πανθρακικός – Βέροια 0-2

Η Βέροια βγάζοντας στο γήπεδο την ποιότητα της από τη μέση και μπροστά πήρε σπουδαία διπλό στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού με 2-0.

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-2

Ο Ολυμπιακός λυτρώθηκε στο τέλος με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ και χρειάστηκαν δυο… κόντρες για να σκοράρει με Μιλιβόγεβιτς (89′) και Φορτούνη (91′) και να νικήσει 2-0. Δυο δοκάρια οι Πειραιώτες, εξαιρετικός ο γκολκίπερ Τσιντώτας.

Ξάνθη – ΑΕΚ 0-0

Ξάνθη και ΑΕΚ δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και έμειναν στο 0-0, στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Παιχνίδι με ρυθμό, αλλά με ελάχιστες τελικές προσπάθειες.

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 0-2

Ο Αστέρας είχε τις ευκαιρίες, ο Παναιτωλικός όμως την ουσία με αποτέλεσμα να κερδίσει με 2-0 τους Αρκάδες στην Τρίπολη. Σεφτέ για Ουάρντα και Βιγιαφάνες.

Ηρακλής – Πανιώνιος 0-1

Ads

Με τον Μπακασέτα να σκοράρει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Πανιώνιος πέρασε με 1-0 από το Καυτανζόγλειο, επικρατώντας του Ηρακλή. Με δέκα παίκτες από το 62′ οι κυανέρυθροι.

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ Καλλονής 4-0

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα με 4-0 της αδύναμης ΑΕΛ Καλλονής στο Απόστολος Νικολαΐδης και κέρδισε την ηρεμία που αναζητούσε μετά τον αποκλεισμό. Καρέλης, Μπεργκ, Ταυλαρίδης και Πέτριτς τα γκολ.

Sport 24