Άλλη μία απογοητευτική εμφάνιση και απώλεια βαθμών για τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής των play off, και μάλιστα στην Τούμπα, που τον απομακρύνει από τον στόχο της δεύτερης θέσης.

Ads

Είναι φανερό πως ο κύκλος αυτής της ομάδας του δικέφαλου του βορρά  μάλλον κλείνει, τουλάχιστον για πολλούς από τους παίχτες που είναι τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. Αν συνυπολογίσει κάποιος και την δυσκολία του ΠΑΟΚ να διαχειρίζεται κρίσεις, τότε το συμπέρασμα είναι πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει «βουνό να διαβεί».

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον Παναθηναϊκό που έβαλε δύσκολα στον δικέφαλο, κερδίζοντας το κέντρο, πιέζοντας και πρεσάροντας ασφυκτικά στα 3/4 του γηπέδου και έχοντας την υπεροχή και τις ευκαιρίες. Μάλιστα διαμαρτύρονται για πέναλτι στο 29΄για χέρι του Βαρέλα σε σουτ του Μπουζούκη. Ωστόσο ο έμπειρος Σκόμινα και το VAR είχαν διαφορετική άποψη.

Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, με τον ΠΑΟΚ να μην βρίσκει λύσεις επιθετικά, έχοντας ουσιαστικά μία ευκαιρία ( 55΄ Ελ Καντουρί ), ενώ οι πράσινοι απείλησαν τουλάχιστον δύο φορές και είχαν και πάλι τον έλεγχο του αγώνα. Συμπερασματικά ο ΠΑΟ με εξαιρετικό στήσιμο ( για ένα ακόμη ματς ) από τον Γιώργο Δώνη, πήρε άνετα την ισοπαλία και μάλλον αυτός δικαιούταν την νίκη.

Ads

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης,  Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης,  Ροδρίγο ( 81΄Μάτος ), Ελ Καντουρί ( 81΄Τσιγγάρας ), Μαουρίσιο, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ ( 63΄Στοχ ), Άκπομ ( 73΄Σφιντέρσκι ), Τζόλης ( 63΄Λημνιός )
Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Ζαγαρίτης ( 80΄Μπεκ ), Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος ( 80΄Κολοβός ), Μπουζούκης ( 79΄Περέα ), Μακέντα ( 80΄Σερπέζης ), Καμπετσής ( 65΄Χατζηγιοβάνης ).

Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα ( Σλοβενία )
Βοηθοί: Γιούρε Πραπρότνικ και Ρόμπερτ Βούκαν ( Σλοβενία )
4ος διαιτητής: Τάσης
VAR: Μανούχος , Φωτόπουλος.