Την ευκαιρία να τα πουν από κοντά είχαν το βράδυ της Τρίτης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Οι δύο άνδρες, παρουσία και των συνεργατών του ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχαν συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα και στην οποία βασικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε το πρότζεκτ του Athens Alive.

Ads

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει αισιοδοξία για οριστική συμφωνία, καθώς και ο πρωθυπουργός είναι διατεθειμένος να βοηθήσει όσο μπορεί προκειμένου να πάρει το έργο σάρκα και οστά. Επίσης από τη συνάντηση δεν προέκυψε κάτι νεότερο σχετικά με το συντελεστή δόμησης που αποτελεί και το σημείο-κλειδί για την εξέλιξη του πρότζεκτ.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της Red Stone (μιας εκ των τριών εταιριών που συμπεριλαμβάνεται στο επιχειρηματικό fund), Μαρκ Αλεξάντερ επιβεβαίωσε πως η συνομιλία με τον πρωθυπουργό της χώρας έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και πως τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά σε ότι αφορά την εξέλιξη και την υλοποίηση του Athens Alive.

Ωστόσο ξεκαθάρισε πως μέχρι την οριστική συμφωνία υπάρχει πολύ δουλειά ακόμη που πρέπει να γίνει, προσθέτοντας όμως πως η κατάσταση μοιάζει να βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση.

Ads

Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένονται οι επίσημες τοποθετήσεις του κονσόρτιουμ, τόσο για τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα όσο και για την πορεία του πρότζεκτ από εδώ και πέρα.

Πηγή: sport-fm.gr