Ένα παιχνίδι υπολείπεται (ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης Κυριακή 8/5) για την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής των play-outs της Super League 1, ουσιαστικά όμως το ζητούμενο ήταν ποια ομάδα θα υποβιβαστεί απ’ ευθείας και ποια θα έχει δεύτερη ευκαιρία μέσω μπαράζ και αυτό απαντήθηκε.

Ads

Το «ντέρμπι» παραμονής ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία έληξε 0-0, αποτέλεσμα που στέλνει την «Ελαφρά ταξιαρχία» οριστικά στη Super League 2.

Η Λαμία πάει σε διπλό μπαράζ κόντρα σε Βέροια ή Λεβαδειακό, έχοντας μία ακόμη ευκαιρία να παραμείνει στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Στα άλλα δύο ματς της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής ο Ιωνικός πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, επικρατώντας στο Περιστέρι του γηπεδούχου Ατρόμητου με 1-0 και ανέβηκε στην κορυφή της κατάταξης των play-outs της Super League 1.

Ads

Αντιθέτως ο Ατρόμητος Αθηνών γνώρισε την πρώτη του ήττα στα play-outs, χάνοντας την ευκαιρία έστω της ισοπαλίας, αφού ο Κουλούρης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Τέλος Παναιτωλικός και Βόλος έμειναν στο 0-0, παρά το γεγονός πως και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ και σπατάλησαν πολλές καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Τα αποτελέσματα

Απόλλων Σμύρνης-Λαμία 0-0

Ατρόμητος Αθηνών-Ιωνικός 0-1
(68′ Άοσμαν)

Δείτε εδώ το γκολ και τις καλύτερες φάσεις

Παναιτωλικός-Βόλος 0-0

Η βαθμολογία

image