Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των playouts της Super League 1, με τη διεξαγωγή των υπόλοιπων τριών παιχνιδιών της 7ης αγωνιστικής.

Ads

Τα ματς είχαν εντελώς διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού η μόνη εκκρεμότητα ήταν ποιος θα τερματίσει στην πρώτη θέση αυτού του μίνι πρωταθλήματος.

Αυτός ήταν ο Ιωνικός, που ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον καλύτερο τρόπο, επικρατώντας 3-1 του Παναιτωλικού στη Νίκαια, παραμένοντας αήττητος και προσπερνώντας τον ΟΦΗ στην κορυφή της βαθμολογίας των playouts της Super League 1.

Αξιοσημείωτη η επιστροφή του Γιώργου Λιάβα στην δράση, με τον αμυντικό των φιλοξενούμενων να περνά στο ματς στα τελευταία λεπτά και να παίρνει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο του 2021, ξεπερνώντας τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς.

Ads

Στην 5η θέση των playouts τερμάτισαν οι Αγρινιώτες, που έχουν μπροστά τους και την εκδίκαση της υπόθεσης χειραγώγησης αγώνα.

Φινάλε στη σεζόν με εντυπωσιακό τρόπο για Αστέρα και Απόλλωνα. Σε ένα φοβερό ματς στην Τρίπολη, οι δυο ομάδες έμειναν στο 2-2 και αποχαιρέτησαν τη σεζόν.

Αποθεώθηκε ο Μίλαν Ρασταβατς στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο των Αρκάδων, με τον Σέρβο τεχνικό να είναι εμφανώς συγκινημένος και να ανταποδίδει.

Στην 9η θέση τερμάτισε ο Αστέρας Τρίπολης, ουραγός ο Απόλλων Σμύρνης.

Τέλος σε αγώνα πρόβα τζενεράλε πριν τα κρίσιμα μπαράζ με τη Βέροια για την παραμονή, η Λαμία κατάφερε να «κρατήσει» την έδρα της, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τον Ατρόμητο.

Το ματς είχε ουσιαστικά τρεις καλές στιγμές, δύο οριζόντια δοκάρια και ένα χαμένο τετ-α-τετ, με τους Περιστεριώτες να ολοκληρώνουν την παρουσία τους με 33 βαθμούς και ήδη να προετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά με υψηλότερους στόχους.

Τα αποτελέσματα

Ιωνικός – Παναιτωλικός 3-1
(9′ Ντάλσιο, 62′ Τουράμ, 86′ Μάντζης – 48′ Καρέλης)

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης 2-2
(49΄Μπαράλες, 74΄Ιγκλέσιας – 69΄Τσιλούλης, 90΄Ντάουντα)

Δείτε εδώ τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις

Λαμία-Ατρόμητος Αθηνών 0-0

Βόλος-ΟΦΗ 5-0
(12′, 29′ Φαν Βέερτ, 36′ Φερνάντες, 65′, 81′ Ροσέρο)

Η βαθμολογία

image