Στο 0-0 έμειναν Λεβαδειακός και Λαμία στον αγώνα που έκλεισε την 10η αγωνιστική της Super League.

Ads

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και είχαν δοκάρι στο 43′ με τον Τριποτσέρη. Οι νεοφώτιστοι, όμως, έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το διπλό, καθώς έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 62′ λόγω της αποβολής του Μεντί.

Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κι έδειξε από την αρχή ότι θέλει να επιβάλει τον ρυθμό του. Μόλις στο 7′ ο Μεντί θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ, αλλά η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία, ωστόσο, στον αγώνα σημειώθηκε στο 43′. Ο Τριποτσέρης από κοντά έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στην επανάληψη οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν στο 62′, όταν ο Μεντί αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ads

Η Λαμία προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση κι έτσι μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

Κίτρινες: Γιουσούφ, Μεντί, Επασί, Σουμπίνιο, Τριποτσέρης – Ακόστα, Παντελιάδης, Βασιλαντωνόπουλος

Κόκκινες: Μεντί (62΄)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Μεντί, Μητρόπουλος, Νουάνκο (74′ Νιασε), Γιουσούφ, Μπελγκαζουανί (73′ Σουμπίνιο), Τόνι Σίλβα (64′ Φαβάρο), Γιακουμάκης

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς (82′ Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι, Ακόστα (59′ Αναστασόπουλος), Βάντερσον (84′ Φράγκος).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ