Η προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πειθαρχική επιτροπή της λίγκας για αφαίρεση βαθμών της ΑΕΚ στο ματς με τον ΠΑΟΚ, άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» στα δύο «στρατόπεδα». Η Ένωση απάντησε πως «δεν θα γίνουμε ούτε ρουφιάνοι, ούτε κουκουλοφόροι Μπατράνηδες», επισημαίνοντας ότι δεν θα προβεί σε καταγγελία εναντίον των Πειραιωτών στην UEFA για την αποβολή τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ads

Απάντηση στην ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε πως «στην ΑΕΚ ξέρουν από χαφιέδες».

«Δε θα απαντήσουμε στις γελοιότητες της ΑΕΚ. Αν θέλουν να βλέπουν χαφιέδες ας κοιταχτούν στον καθρέφτη όσοι έτρεχαν να κάνουν παράσταση στα δικαστήρια κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και όσοι έβαζαν κάποιους γραφικούς να μηνύουν τον Περέιρα και τον Κασάμι! Όσο για την αναφορά τους στον Μπατράνη, ένα διαβόητο χαφιέ της Κοκκινιάς, κι αυτό θα το ξέρουν καλύτερα στην ΑΕΚ, μπορεί να ήταν και φίλος τους ο συγκεκριμένος. Και η Κοκκινιά ξέρει καλά και την ιστορία για το «μπλόκο» αλλά και για το βίο και την πολιτεία όσων μεγάλωσαν σε αυτή τη γειτονιά… Γι’ αυτό μην ανοίγεστε…» έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ