Με χειροπέδες κατέληξε χθες το βράδυ η Ρωσίδα τενίστρια Γιάνα Σιζίκοβα, μετά το τέλος του αγώνα της στο Διπλό Γυναικών, στο Roland Garros, σύμφωνα με την Le Parisien.

Ads

Η Ρωσίδα τενίστρια μόλις είχε ηττηθεί με την παρτενέρ της Εκατερίνα Αλεξαντρόβα, στα δύο σετ (1-6, 1-6) στο Porte d΄Auteuil από το δίδυμο των Άιλα Τομλιάνοβιτς, Στορμ Ντάνιελς.

Η Σιζίκοβα βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο από την εισαγγελία του Παρισιού για «οργανωμένη απάτη συμμοριών», καθώς κι «ενεργητική και παθητική αθλητική διαφθορά», όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Οι υποψίες των αστυνομικών αρχών σχετίζονται με το πέμπτο γκέιμ του δεύτερου σετ στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης του 2020, όταν η Σιζίκοβα με παρτενέρ την Αμερικανίδα Μάντισον Μπρενγκλ έχασαν από τις Ρουμάνες Αντρέεα Μίτου και Πατρίσια Μαρία Τιγκ.

Ads

Το παίχνίδι τότε έληξε με 2-0 (7-6, 6-4) υπέρ του ρουμανικού διδύμου, στη νίκη του οποίου στοιχηματίστηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Σημειώνεται ότι τότε σε διπλό λάθος είχε υποπέσει η Γιάνα Σιζίκοβα.