Την πρώτη του νίκη στα play-off σημείωσε ο Παναθηναϊκός επί του Άρη, στην  σημερινή 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, έπειτα από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, φτάνοντας στους 50 βαθμούς, αφήνοντας παράλληλα τον αντίπαλό του στους 38.

Ads

Τα γκολ: Στο 41΄ το 1-0, με σουτ έξω από την περιοχή του αρχηγού Κουρμπέλη, που έκλεψε την μπάλα από τον Ματίγια. Στο 88′  το 2-0, με κεφαλιά του Κολοβέτσιου, ύστερα από κόρνερ του Μπουζούκη. 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45’+2′) σημειώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουάρτε, που γλίστρησε και γύρισε το γόνατό του. Στο 50΄ ο Καμπετσής σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 58΄ακυρώθηκε, μέσω VAR, γκολ του Καμπετσή, για φάουλ του Μακέντα στον Μαρτίνες στην αρχή της φάσης.

Άξιον αναφοράς ότι η ομάδα του Άρη κατέβηκε με 14 ποδοσφαιριστές λόγω των γνωστών προβλημάτων (αποχωρίσεις παιχτών κλπ). 

Ads

Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Χριστογεώργος, Θεοχάρης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης ( 82΄ Ζαγαρίτης ) ,  Κουρμπέλης,  Αγιούμπ ( 46΄ Ανουάρ ),  Χατζηγιοβάνης ( 65΄ Αλεξανδρόπουλος ), Καμπετσής ( 82΄ Περέα ), Μπουζούκης, Μακέντα ( 79΄Αθανασακόπουλος ).

Άρης ( Μίχαελ Ένινγκ ): Έμαν, Μπακούτσης, Ρόουζ, Μπαγκαλιάνης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα, Μαρτίνες, Μαντσίνι, Ντουάρτε ( 45+6΄ Διαμαντόπουλος  λ.τραυμ. ).