Σε τροχαίο ενεπλάκησαν, χωρίς σοβαρές συνέπειες, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Μόρας, Φετφατζίδης και Ταχτσίδης οι οποίοι επέβαιναν σε ταξί καθ’ οδόν προς το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης.

Ads

Οι διεθνείς που αγωνίζονται σε ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος είχαν μείνει στη Βουδαπέστη προκειμένου να αναχωρήσουν σήμερα. Οι παίκτες της Εθνικής διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι Φετφατζίδης και Μόρας μάλιστα έχασαν τις αισθήσεις τους από τη σύγκρουση. Ο πρώτος έκανε ράμματα στο κεφάλι του, ενώ ο Ταχτσίδης έκανε ράμματα στο γόνατό του.

Οι διεθνείς θα παραμείνουν προληπτικά στο νοσοκομείο τουλάχιστον μέχρι αύριο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός ταξί που τους μετέφερε βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση ενώ ο οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε με το ταξί είναι νεκρός.

image

Ads

image

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ, έχει ως εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ’ οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία. Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους.
Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας».