Μαζί με τον Γιουσέιν Μπολτ πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Ads

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ποζάρισε με τον άνθρωπο-αστραπή από την Τζαμάικα, μια και οι τελικοί του 4Χ100 και του επί κοντώ, συνέπεσαν χρονικά.

Οι δύο χρυσοί Ολυμπιονίκες ανταλλάσσουν συγχαρητήρια, ευχές και στέκονται πλάι πλάι για τις αναμνηστικές φωτογραφίες, με τη χαρά και τον ενθουσιασμό έκδηλα στα πρόσωπα τους. 

Όπως αποκάλυψε η Στεφανίδη, ήθελε να του κάνει photobomb, σύμφωνα με το gazzeta.gr. 

Ads

Αλλά όταν εκείνος την είδε, γύρισε και την αγκάλιασε για να φωτογραφηθούν μαζί.

image

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

• Χρυσή η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ – Πέταξε πάνω από τα 4,85 μ.

image

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Είχα καλά άλματα στο 4.90, ξέρω ότι κατέκτησα το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά ήθελα να το περάσω, είπε περιχαρής μετά τον αγώνα της η Στεφανίδη και πρόσθεσε: « Όταν έκανε η Σάντι την προσπάθεια πανηγύρισαν όλοι στις κερκίδες και λέω πάει το πέρασε. Μετά ο άνδρας μου πήδηξε μέσα στο στάδιο και δεν είχα καταλάβει τι γίνεται. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη» τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

image

image

Ο Μπολτ έγραψε ιστορία με 9 χρυσά! 

Ανίκητος ο Γιουσέιν Μπολτ που έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αφού μετά τα χρυσά σε 100μ και 200μ κέρδισε με την ομάδα της Τζαμάικα και τρίτο χρυσό με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ100μ κι έφθασε τα 9 συνολικά, σε τρεις συνεχείς διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

• Ρίο 2016: Ο Μπολτ έγραψε ιστορία με 9 χρυσά μετάλλια [ΒΙΝΤΕΟ]

image