Ads

Διαβάστε ποιο ρεκόρ κυνηγάει ο Λιονέλ Μέσι στο clásico της Τετάρτης (22.00), ποιες είναι οι επιδόσεις του στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” και ποιο είναι το σερί του Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στην Μπαρτσελόνα το οποίο θα προσπαθήσει να διευρύνει (videos).

 
Έτοιμες να καθηλώσουν τους ποδοσφαιρόφιλους όλου του πλανήτη είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, οι οποίες διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Τετάρτη στο πλαίσιο του κυπέλλου Ισπανίας.

Οι Μαδριλένοι υποδέχονται τους Καταλανούς σε ένα clásico που έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες.

Ads

Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι αναμένεται να κλέψουν και πάλι την παράσταση και όχι άδικα με όσα έχουν δείξει στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Υπάρχει μία πρόκληση για τον καθένα εκ των δύο, οι οποίοι συνεχίζουν να σκοράρουν με εντυπωσιακούς ρυθμούς.

Μία ανάσα από τον Ντι Στέφανο ο Μέσι

Η αλήθεια είναι πως τα ρεκόρ που δεν έχει σπάσει ο Λιονέλ Μέσι είναι μετρημένα στα δάχτυλα και ολοένα λιγοστεύουν. Ένα από αυτά που του έχει μείνει είναι να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των clásicos. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο με 18 τέρματα, ενώ ο Αργεντινός έχει σημειώσει ως τώρα 17 γκολ σε 22 παιχνίδια. Επομένως, σε περίπτωση που βρει δίχτυα στην αναμέτρηση της Τετάρτης (30/1) θα τον ισοφαρίσει και θα προσθέσει ένα ακόμη σπουδαίο επίτευγμα στο βιογραφικό του τη στιγμή που ακόμα δεν έχει κλείσει τα 26.

image

Εφιάλτης των Μαδριλένων ο Μέσι

Κάθε λόγο για να αγαπάει τη Μαδρίτη έχει ο Μέσι, ο οποίος κόντρα σε Ατλέτικο και Ρεάλ σκοράρει πολύ τακτικά. Τόσο στο “Βιθέντε Καλντερόν” όσο και στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” έχει σκοράρει οκτώ φορές με αποτέλεσμα να αποτελούν τα αγαπημένα του γήπεδα, αφού σε κανένα άλλο δεν έχει βρει δίχτυα τόσες φορές (σ.σ. εξαιρείται φυσικά το “Καμπ Νόου”).

image

Ο Μέσι έχει σκοράρει σε έξι παιχνίδια στο άνδρο της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε κάθε διοργάνωση εκτός του κυπέλλου Ισπανίας (πρωτάθλημα, Σούπερ Καπ Ισπανίας, Τσάμπιονς Λιγκ). Απολαύστε όλα του τα γκολ.

 
Έξι σερί παιχνίδια σκοράρει με Μπάρτσα ο Ρονάλντο

Στο παιχνίδι με τη Χετάφε έφτασε τα 100 γκολ στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” και ετοιμάζεται για να σκοράρει σε έβδομο σερί clásico. Ο Πορτογάλος έχει βάλει επτά τέρματα στα έξι τελευταία παιχνίδια με τους Καταλανούς έχοντας προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ σε παιχνίδια πρωταθλήματος (Μπαρτσελόνα-Ρεάλ 1-2, Μπαρτσελόνα-Ρεάλ 2-2), κυπέλλου (Μπαρτσελόνα-Ρεάλ 2-2, Ρεάλ-Μπαρτσελόνα 1-2) και Σούπερ Καπ Ισπανίας (Ρεάλ-Μπαρτσελόνα 2-1, Μπαρτσελόνα-Ρεάλ 3-2). Απολαύστε τα.

 

 

 

Πηγές: Marca, Mundo Deportivo, AS