Η Μπαρτσελόνα απάντησε τρεις φορές μέσα στο “Μπερναμπέου” στις… φήμες που ήθελαν την Ρεάλ του Μουρίνιο ανίκητη και απέδειξε ότι παραμένει η κυρίαρχος και το αφεντικό στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Με το εμφατικό 3-1 μέσα στη Μαδρίτη, η Μπάρτσα έπιασε στους 37 βαθμούς τη Ρεάλ (έχει ένα ματς λιγότερο) και η πριμέρα ντιβιζιόν στην κορυφή ξαναπαίρνει φωτιά.

Ads

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος το Clasico ήταν εντυπωσιακό με πολλά νεύρα και ανατροπές κατά την διάρκειά του. Αυτή που χαμογέλασε στο τέλος ήταν και πάλι η Μπαρτσελόνα!

Ρεάλ-Μπαρτσελόνα 1-3 | Highlights by pklora7

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έδειξε για ακόμα μία φορά ότι στα δύσκολα καταφέρνει να βρει τις λύσεις, φτάνοντας στη νίκη – ανατροπή με 3-1 στο σπίτι της τεράστιάς της αντιπάλου και ισοφαρίζοντάς την, στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδια παραπάνω.
Πολλά κρίθηκαν από την εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος για ακόμα ένα μεγάλο ντέρμπι ήταν η σκιά του εαυτού του και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να βοηθήσει την Ρεάλ να φτάσει στο αποτέλεσμα που ήθελε.

Ads

Σάντσες, Τσάβι και Φάμπρεγκας τα γκολ των «μπλαουγκράνα», ο Μπενζεμά εκείνο της «βασίλισσας» -το πιο γρήγορο στην ιστορία των clasico μόλις στο 22ο δευτερόλεπτο!