«Persona non grata» φαίνεται πως είναι για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ads

Αυτό διαφάνηκε ξεκάθαρα από την άρνηση της διοίκησης της «πράσινης» ΠΑΕ στο αίτημα του υφυπουργού να παρευρεθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί, όπου (παρουσία δημοσιογράφων και καμερών) θα επόπτευε τα μέτρα ασφαλείας για τον κοροναϊό. Από τη μεριά της όμως, ο πλευρά Αλαφούζου απέρριψε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, κατηγορώντας τον Λευτέρη Αυγενάκη  για επικοινωνιακή προβολή και εκμετάλλευση της κατάστασης.

Πηγές της «πράσινης» ΠΑΕ ανέφεραν μάλιστα χαρακτηριστικά: «Γνωστοποιήθηκε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης σκοπεύει να μεταβεί το πρωί της Πέμπτης στο προπονητικό κέντρο Γ. Καλαφάτης προκειμένου να παρακολουθήσει την προπόνηση, όπως αυτή διεξάγεται βάσει του πρωτοκόλλου για τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Η υγειονομική επιτροπή που θα συνοδεύει τον Υφυπουργό είναι όχι απλώς ευπρόσδεκτη, αλλά η παρουσία της κρίνεται απαραίτητη. Αντίθετα, η σοβαρότητα της κατάστασης δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή προβολή από τον Υφυπουργό. Ας πάει εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτος»!

Ads