Με τη δεύτερη ανατροπή του μέσα σε μία εβδομάδα (3-2 τον ΠΑΟΚ) και μη θέλοντας άλλη απώλεια στην έδρα του (0-0 με ΟΦΗ), ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-1 της Λαμίας και έπιασε τον Αστέρα Τρίπολης στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ads

Ήταν ένα ακόμη ματς από αυτά που είχαν αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, συγκεκριμένα της 13ης αγωνιστικής.

Οι ομάδα της Λαμίας προηγήθηκε με τον Καραμάνο το πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου και ένα πανέμορφο γκολ του Σάλομον στο τέλος έφεραν τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και στο 7ο λεπτό κατάφεραν να προηγηθούν. Ο Τιρόνε έβγαλε ωραία μπαλιά από τα αριστερά και ο Καραμάνος πλάσαρε εύστοχα απέναντι στον Μανδά γράφοντας το 1-0, με το γκολ να ακυρώνεται αρχικά για οφσάιντ, αλλά εντέλει να κατακυρώνεται μέσω VAR.

Ads

Οι Φθιώτες έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ στο 20’, όταν ο Ντέλετιτς είδε τον Μανδά να αποκρούει το σουτ που επιχείρησε σε τετ α τετ και εν συνεχεία ο Σάλομον έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι δυσκολευόταν να απειλήσει, όμως τελικά μια ωραία προσπάθεια του Ραμπέγιο έφερε πέναλτι από τον Προβυδάκη, με τον Χριστοδουλόπουλο να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα στο 38΄φέρνοντας το ματς στα ίσα 1-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν φάσεις. Οι Λαμιώτες έδειχναν ικανοί να φύγουν με έναν σημαντικό βαθμό από το Περιστέρι, ωστόσο στο 85′ είδαν τον Σάλομον να τους «εκτελεί».

Ο Αυστριακός έκανε ένα εντυπωσιακό σλάλομ και εξαπέλυσε ένα ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, νικώντας τον Επασί για το τελικό 2-1, λυτρώνοντας τους Περιστεριώτες.

Η Λαμία ανέβασε τις γραμμές της ψάχνοντας το 2-2 αλλά στη μοναδική καλή της στιγμή ο Μπα σούταρε άουτ, στις καθυστερήσεις, με το 2-1 να μην αλλάζει.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γκαλβάο (40’ Γούτας), Στρούγγης, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Σάλομον, Γκάλο, Ενσικουλού (46’ Τριμμάτης), Ραμπέγιο (70’ Χαρίσης), Αγκάγιεφ (70’ Μουνίθ), Χριστοδουλόπουλος (70’ Μανούσος)

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος (86’ Σκόνδρας), Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Προβυδάκης (68’ Βλάχος), Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τιρόνε (77’ Βασιλακάκης), Ρόμανιτς (85’ Μπα), Ντέλετιτς, Καραμάνος (77’ Αραμπούλι)

Διαιτητής: Φωτιάς Βασίλειος (Πέλλας)
Βοηθοί: Σπυρόπουλος Παντελής (Αν. Αττικής), Σινιοράκης Αντώνιος (Χανίων)
4ος Διαιτητής: Βρέσκας Γεώργιος (Πιερίας)
VAR: Ευαγγέλου Άγγελος (Αθηνών)
AVAR: Απτόσογλου Ιορδάνης (Αθηνών)

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα