Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι θα εξοφλήσει άμεσα τους Μίκαελ Εσιέν, Σεμπάστιαν Λέτο, Χοσέ Τοτσέ, προκειμένου να αποφύγει την αφαίρεση 9 βαθμών από το πρωτάθλημα, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε αφαίρεση συνολικά εννέα βαθμών στον Παναθηναϊκό για τις περιπτώσεις των τριών παικτών. Με την εξόφλησή τους θα γίνει άρση της εν λόγω ποινής. 

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού 

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε για τις αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για τις οφειλές που αντιστοιχούν σε δόσεις βάση των διακανονισμών που έχουν γίνει με Λέτο και Εσιέν και εξόφληση του Τοτσέ. Άμεσα προχωρά σε εξόφληση των δόσεων τους προκειμένου να γίνει άρση της ποινής». 

Ads

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι στον Τοτσέ υπολείπεται μία δόση και συγκεκριμένα το ποσό των 19.000 ευρώ για την πλήρη εξόφλησή του, στον Λέτο οφείλονται 50.000 ευρώ (δόση που αφορά την πρώτη σεζόν της επιστροφής του), ενώ στον Εσιέν το συνολικό όφελος εξακολουθεί να είναι πολύ μεγάλο, ωστόσο και αυτή η δόση δεν ξεπερνά τις 50.000 ευρώ.

Ως εκ τούτου οι πράσινοι αναμένεται να πληρώσουν την Τρίτη συνολικά 120.000 ευρώ. Πάντως είναι αξιοσημείωτο ότι στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στο θέμα του Βέμερ.