Η ΠΑΕ ΑΕΚ με επίσημη ανακοίνωσή της ενημερώνει πως ο αγώνας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ατρόμητου αναβάλλεται οριστικά.

Ads

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους για τη μη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ-Ατρόμητου, κατόπιν σχετικής απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή». 

Τόσο η ΠΑΕ ΑΕΚ, όσο και η ΠΑΕ Ατρόμητος είχαν ανακοινώσει πως θα σεβαστούν οποιαδήποτε απόφαση του υπουργού, καθώς και οποιαδήποτε κίνηση είναι προς την κατεύθυνση της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα από την ΠΑΕ ΑΕΚ ανέφεραν πως θα συνεχίσουν να κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για να αλλάξουν τα πράγματα ριζικά στην ΕΠΟ και θα στηρίξουν όλες τις ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση. 

«Εις βάρος της θα είναι η αναβολή του σημερινού ματς με τον Ατρόμητο, καθώς είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ είναι το φαβορί για πρόκριση στον τελικό. Εις βάρος της θα είναι και η κατάργηση του φετινού θεσμού του Κυπέλλου, καθώς η ΑΕΚ όντας φαβορί για πρόκριση στον τελικό, από εκεί και πέρα είναι ένα ματς το συγκεκριμένο και φυσικά έχει πολλές ελπίδες να τον κατακτήσει. Όμως όπως προείπαμε: Η ΑΕΚ είναι υπέρ οποιασδήποτε απόφασης που θα δείχνει ξεκάθαρα πως το ελληνικό ποδόσφαιρο οδεύει προς την κάθαρση και το φινάλε της εγκληματικής οργάνωσης, που μολύνει εδώ και χρόνια το ποδόσφαιρο της χώρας μας σε όλους τους τομείς», τονίζουν από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. 

Ads

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, και μετά τα χτεσινά επεισόδια στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ο Σταύρος Κοντονής είχε ζητήσει με επιστολή του στην ΕΠΟ και τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας να εξεταστεί εάν και κατά πόσο συντρέχουν οι λόγοι για την αναβολή του αγώνα. Ο Σταύρος Κοντονής φέρεται να εξετάζει και την οριστική διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας ακόμη και του πρωταθλήματος.

Η επιστολή που έστειλε ο κ. Κοντονής στην ΕΠΟ και τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας:

«Έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη χθεσινοβραδινή (02-03-2016) αναμέτρηση μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, διοργανώτρια αρχή του οποίου είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ζητάμε την κατά το άρθρο1 παρ.3 του ν.4326/2015 γνώμη σας, εντός της ημέρας και το αργότερο μέχρι τις 16.00 μμ – ενόψει και της επικείμενης (03-03-2016, ώρα 19.30 μμ) αναμέτρησης ΑΕΚ-Ατρόμητος για τα ημιτελικά του θεσμού – προκειμένου να εξεταστεί εάν και κατά πόσο συντρέχουν οι λόγοι για την έκδοση της προβλεπόμενης στην ανωτέρω διάταξη απόφασης του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού περί διακοπής της εν λόγω διοργάνωσης».