Ένα πρωτοφανές περιστατικό φέρεται να συνέβη το πρωί της Κυριακής στη Μηχανιώνα, όταν ομάδα περίπου 15 οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ απαίτησαν τη μη διεξαγωγή προγραμματισμένου αγώνα παίδων του Ποσειδώνα με τον Ολυμπιακό, επειδή όπως υποστήριζαν η παρουσία της ομάδας του Πειραιά στην περιοχή ήταν προσβολή.

Ads

Πιο συγκεκριμένα, επικεφαλής συνδέσμου του ΠΑΟΚ που εδρεύει στην περιοχή, είχε ενημερώσει πως είναι προσβλητική για τη Μιχανιώνα η παρουσία του Ολυμπιακού στη διοργάνωση, ειδικά τμια εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι του «δικέφαλου» με τον Ολυμπιακού στην Τούμπα. Παρά τις υποδείξεις του συνδέσμου η ακαδημία του Ολυμπιακού κλήθηκε στο τουρνουά και αρκετή ώρα πριν τον αγώνα αντιπροσωπία του συνδέσμου βρέθηκέ στο γήπεδο και ζήτησε να μην διεξαχθεί ο αγώνας.

Αν και νωρίτερα υπήρχαν καταγγελίες ότι οι οπαδοί επιτέθηκαν στα παιδιά με ύβριε και απειλές, οι νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για φραστικές επιθέσεις μεταξύ τοων οπαδών και των γονιών των παιδιών, τα οποία τρομαγμένααπό το περιστατικό φυγαδεύτηκαν στο πούλμαν της ομάδας.

Ο αγώνας τελικά δεν διεξήχθη.