Μετά τη νέα βαριά ήττα, αυτή τη φορά με 6-0 από την Μπάγερν Μονάχου, εξαγριωμένοι οπαδοί του Αμβούργου, άφησαν απειλητικά μηνύματα με αποδέκτες τους παίκτες της ομάδας, έξω από το προπονητικό κέντρο.

Ads

«Ο χρόνος σας τελείωσε. Θα σας θάψουμε όλους» είχαν γράψει άγνωστοι, ενώ ζωγράφισαν και 11 επιτύμβιους σταυρούς. Οι άνθρωποι του Αμβούργου ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία, όταν αντίκρισαν αυτά τα απειλητικά μηνύματα και άνοιξε άμεσα φάκελος για διεξαγωγή έρευνας και αναζήτηση υπευθύνων.

Ο γερμανικός σύλλογος έχει πάρει «δρακόντεια μέτρα» με στόχο την προστασία των παικτών του συλλόγου. Το Αμβούργο βρίσκεται στη προτελευταία θέση του βαθμολογικου πίνακα, με 18 βαθμούς σε 26 αγώνες κι ενώ η ουραγός Κολωνία μετρά 17 βαθμούς με έναν αγώνα λιγότερο (σ.σ. αγωνίζεται τη Δευτέρα (12/3) με τη Βέρντερ Βρέμης.

Εδώ και 13 αγωνιστικές η ομάδα του Βορρά δεν έχει δοκιμάσει τη… γεύση της νίκης, με τον εκ των αρχηγών της, Κυριάκο Παπαδόπουλο, να αποδίδει ευθύνες στη διοίκηση. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός «δε μάσησε τα λόγια του»:

Ads

«Τον χειμώνα όλες οι άλλες ομάδες που κινδύνευαν απόκτησαν νέους παίκτες. Η Κολωνία πήρε τον Τερόντε, η Στουτγκάρδη πήρε τον Μάριο Γκόμες, εμείς τίποτα. Η ομάδα δεν πήρε καμία βοήθεια από τη διοίκηση.

Δεν λέω ότι αυτό φταίει που δεν έχουμε κερδίσει εδώ και 13 αγωνιστικές, αλλά είναι ένας από τους λόγους που υπάρχει μόνο μία ομάδα κάτω από εμάς στη βαθμολογία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ