Tα εύκολα δύσκολα έκανε ο Ολυμπιακός και παραλίγο να δούμε την πρώτη του γκέλα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τους Πειραιώτες, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Συγκεκριμένα, στο 5′ άνοιξαν το σκορ έπειτα από ένα πέναλτι-δώρο του Δέντσα στον Ιμπαγάσα που μετέτρεψε σε γκολ ο Αμπντούν, διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον πολύ καλό και ανεβασμένο Τοροσίδη (19′), όμως ο Πλατανιάς δεν ήταν διατεθειμένος να τα παρατήσει.

Ads

Οι Κρητικοί μπήκαν ξανά στο παιχνίδι με γκολ του Ουντότζι (37′) και όσο ο Ολυμπιακός έχανε ευκαιρίες με τον μοιραίο Φουστέρ, τον Μήτρογλου και τον Χολέμπας, οι ελπίδες τους πως μπορούν να φύγουν από το “Καραϊσκάκης” με κάποιο βαθμό αυξάνονταν.

Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο, παίζοντας σωστή άμυνα και εκμεταλλευόμενοι κάθε αντεπίθεση.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός είχε τον Ιμπαγάσα σε εξαιρετική κατάσταση αφού από τα πόδια του πέρναγε το παιχνίδι της ομάδας (αναδείχθηκε MVP), ενώ πολύ καλοί ήταν επίσης οι Αμπντούν και Τοροσίδης, που σκόραραν κιόλας.

Ads

Αυτή είναι η 11η νίκη των Πειραιωτών σε 13 ματς πρωταθλήματος και η προσπάθεια για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος συνεχίζεται χωρίς απώλειες. Επόμενο ματς, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.