Από τα κανάλια του συνδρομητικού καναλιού της NOVA θα μεταδίδονται τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ της ερχόμενης περιόδου. Όπως έγινε γνωστό επήλθε πλήρης συμφωνία μεταξύ των εμπλεκομένων, με το κανάλι της Κάντζας να γνωστοποιεί επισήμως το deal.

Ads

Μετά τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ η NOVA κατάφερε να εξασφαλίσει και τα τηλεοπτικά δικαιώματα άλλων δύο «μεγάλων» ΠΑΕ, για την περίοδο 2018/2019. H ανακοίνωση που εξέδωσε το συνδρομητικό κανάλι:

«Η Nova, μετά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη σεζόν 2018-19 και του Ολυμπιακού αλλά και της ΑΕΚ! Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα απολαμβάνουν και την σεζόν 2018-19 τόσο την αποκλειστική τηλεοπτική κάλυψη των εντός έδρας αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, όσο και των εντός έδρας ευρωπαϊκών προκριματικών αγώνων καθώς και των φιλικών αναμετρήσεων προετοιμασίας των συγκεκριμένων ομάδων.

Η Nova, η οποία κατέχει τα δικαιώματα πέντε επιπλέον ΠΑΕ, θα ολοκληρώσει το ρόστερ των ομάδων που θα καλύπτει τηλεοπτικά την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν 2018/2019, αφού οριστικοποιηθούν οι ΠΑΕ που θα αδειοδοτηθούν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-2019. 

Ads