Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Press Event που διοργάνωσε η scubahellas.com με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η scubahellas.com, σε συνεργασία με δύο καταδυτικά κέντρα από την Κεφαλονιά, το Pirate Divers Club και το Blue Manta Diving & Aquanautic Club, παρουσίασε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον καταδυτικό τουρισμό, σε εξειδικευμένους δημοσιογράφους κατάδυσης από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά μέσα, εστιάζοντας στα Ιόνια νησιά και πιο συγκεκριμένα στην Κεφαλονιά, δίνοντάς τους την δυνατότητα να ανακαλύψουν τα πάντα για αυτόν τον καινούριο καταδυτικό προορισμό.

Η scubahellas.com έχοντας στόχο της την παγκόσμια προώθηση και προβολή της Ελλάδας ως το νέο καταδυτικό προορισμό για 365 μέρες το χρόνο, προσκάλεσε τους 10 δημοσιογράφους, από την Γερμανία την Αγγλία και την Πολωνία, και φρόντισε να αποκομίσουν την αληθινή εμπειρία της κατάδυσης στη χώρα μας, όπως επίσης και τις ατελείωτες εναλλακτικές στη Κεφαλονιά εκτός των θαλάσσιων καταδύσεων.

“Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς να φιλοξενήσουμε εξειδικευμένους δημοσιογράφους καταδυτικού ρεπορτάζ από τις σημαντικότερες Ευρωπαϊκές αγορές. Μας δόθηκε η ευκαιρία να τους παρουσιάσουμε ζωντανά, όσα τα τελευταία χρόνια τους παρουσιάζαμε στις διεθνείς εκθέσεις που συμμετείχαμε, δηλαδή ότι διαθέτουμε ένα πραγματικά δυνατό προϊόν σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με αμέτρητες εναλλακτικές διασκέδασης και ψυχαγωγίας εκτός βυθού. Η συνεχής και συντονισμένη προβολή στα κοινά των δυτών που απευθυνόμαστε, σε συνδυασμό με τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή συντείνουν στο να αρχίσουμε να εισπράττουμε τους καρπούς από τις προσπάθειες των πέντε τελευταίων χρόνων. Κλείνοντας, ήταν ακόμη μεγαλύτερη η ικανοποίησή μας όταν στο τέλος εισπράξαμε πολύ θετικά σχόλια όπως 3 ώρες πτήση, μοναδικός καιρός, κουζίνα και πολλές επιλογές εκτός νερού, από τους πλέον έμπειρους και πολυταξιδεμένους επαγγελματίες του κλάδου” δήλωσε ο κ. Αυγερινός Βραζόπουλος, ιδρυτής της scubahellas.com.

Η Ελλάδα διαθέτει άρτιες τουριστικές υποδομές και μια μακρά παράδοση στον τουρισμό, έχει τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στην Ευρώπη και την 11η στον κόσμο, έχει 3.000 νησιά, τα 240 απ’ αυτά κατοικημένα, με περισσότερα από 250 καταδυτικά κέντρα με περισσότερες από 2.000 βουτιές, 150 επισκέψιμα ναυάγια, αμέτρητες σπηλιές και ένα βυθό με πολύ καθαρά (ορατότητα υποβρυχίως που ξεπερνά τα 30 μέτρα) και σχετικά ζεστά νερά, (14C-30C καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου). Επίσης βρίσκεται 3 ώρες μακριά από τις περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις, προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα και έχει το ίδιο νόμισμα.

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν έναν μοναδικό καταδυτικό προορισμό για τα τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ενεργούς δύτες που ζουν στην Ευρώπη.

Η scubahellas.com είναι ένα ανεξάρτητο ελληνικό portal, και έχει δημιουργηθεί με στόχο την προβολή και την ανάπτυξη του ελληνικού καταδυτικού τουριστικού προϊόντος. Παρουσιάζει μέσα από έναν πλήρη και εύχρηστο τουριστικό οδηγό τη συνολική εικόνα για την κατάδυση στην Ελλάδα με έμφαση στις αμέτρητες επιλογές που έχει ένας δύτης σε καταδυτικά κέντρα και κυρίως σε καταδυτικά σημεία - βουτιές.

Παραθέτει γενικά στοιχεία για τη χώρα μας, την ιστορία, το κλίμα, πού μπορεί να πιστοποιηθεί κανείς ως δύτης και παράλληλα δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την οργάνωση ενός αξέχαστου ταξιδιού, ενώ ταυτόχρονα προτείνει έτοιμα ολοκληρωμένα τουριστικά πακέτα ή τα σχεδιάζει από την αρχή.

Τέλος προβάλλει τις ελληνικές καταδυτικές επιχειρήσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες της παγκόσμιας καταδυτικής αγοράς στέλνοντας ενημερωτικό υλικό και newsletters σε 2.500 καταδυτικά κέντρα της Ευρώπης, σε 400 δημοσιογράφους για θαλάσσιο τουριστικό ρεπορτάζ και 50 εξειδικευμένους στη κατάδυση καθώς και σε περισσότερους από 250 tour operators καταδυτικού τουρισμού παγκοσμίως.