Ευχάριστα νέα για τον Σερ Άλεξ που έζησε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του. Ο ιστορικός κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνήλθε από το κόμμα και σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για την πορεία της υγείας του μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε το περασμένο Σάββατο. 

Ads

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μπόρεσε να μιλήσει με την οικογένεια και τους φίλους του για λίγα λεπτά και απάντησε σε ερωτήσεις των γιατρών του. Έκανε όμως και ο ίδιος ερωτήσεις. 

Και τι άλλο θα μπορούσαν να αφορούν αυτές εκτός από το αγαπημένο του ποδόσφαιρο; 
 
«Τι έκανε η Ντονκάστερ;», ήταν η πρώτη του ερώτηση που αφορούσε την ομάδα που καθοδηγεί ο γιος του Ντάρεν και η οποία δυστυχώς έχασε 1 – 0 με γκολ του Γουίλ Γκριλ. 

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μιλώντας με τα μέλη της οικογένειάς του, ρώτησε στη συνέχεια: «Για τον τελικό του FA Cup είμαι εκτός, αλλά για εκείνον του Champions League στο Κίεβο υπάρχουν πιθανότητες;». 

Ads

Αυτό είναι που θέλει ο Σερ Άλεξ. Να δει τον τελικά μεταξύ της Ρεάλ και της Λίβερπουλ. Πάντως με δεδομένο ότι θα χρειαστεί ξεκούραση και παρακολούθηση αυτό θα είναι μάλλον αδύνατο. 

Πάντως οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι με την μετεγχειρητική πορεία και υπάρχει επιφυλακτική αισιοδοξία για μια πλήρη ανάκαμψη του Σερ Άλεξ, ακόμα κι αν ο δρόμος  είναι πολύ μακρύς.