Τον πανικό που έζησαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του μέσα στο λεωφορείο κατά την ώρα της έκρηξης μετέφερε σε Έλληνες δημοσιογράφους ο διεθνής αμυντικός της Ντόρμουντ Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ads

Αρχικά σε επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφους του Cosmotetv, είπε ότι είναι καλά στην υγεία του όπως και οι άλλοι συμπαίκτες του με εξαίρεση τον τραυματισμό του Μαρκ Μπάρτρα.

Ο Έλληνας διεθνής είπε όλη η ομάδα είναι αναστατωμένη από το συμβάν και το κλίμα που είχε διαμορφωθεί ανάμεσα στους παίκτες καθιστούσε πολύ δύσκολο να γίνει αγώνας. 

«Είμαστε καλά στην υγεία μας σωματικά, αλλά όχι ψυχολογικά. Είμαστε φοβισμένοι και σοκαρισμένοι. Είναι δύσκολη η κατάσταση», σημείωσε. 

Ads

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είπε στην οικογένειά του ότι η ομάδα ουσιαστικά σώθηκε από τα διπλά τζάμια ασφαλείας που είχε το λεωφορείο.

Σε άλλη επικοινωνία που είχε με τον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Έλληνας αμυντικός επιβεβαίωσε επιβεβαίωσε ότι όντως επικρατεί ένας μικρός πανικός και υπάρχει παντού αστυνομία η οποία τσεκάρει το ενδεχόμενο τρομοκρατικού χτυπήματος.