Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την ανάρτηση του πανό κατά της οικογένειας του Ιβάν Σαββίδη στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, αλλά και την επίθεση χούλιγκανς στα γραφεία του «Έθνους», επίσης ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, τοποθετήθηκε τονίζοντας πως είναι «καθήκον του κράτους και της κυβέρνησης» να επιληφθεί των γεγονότων.

Ads

Συγκεκριμένα, η σημερινή τοποθέτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με τα δύο περιστατικά αναφέρει: «Μίσος, επιθετικότητα, δειλία και ατιμωρησία – αυτά είναι τα συμπτώματα της ασθένειας που έχουν επηρεάσει την κοινωνία μας. Η ασθένεια απαιτεί σωστή διάγνωση και θεραπεία. Αυτό είναι άμεσο καθήκον του κράτους και της κυβέρνησης. Πάντα ενεργούμε στο πλαίσιο του νόμου. Η απάντησή μας είναι το δικαστήριο!».

Νωρίτερα, οι διοικήσεις ΑΣ, ΚΑΕ και ΤΑΠ ΠΑΟΚ εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για το υβριστικό πανό που αναρτήθηκε δύο φορές χθες το βράδυ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Σε αυτήν αναφέρονται τα εξής: «Ο ΑΣ ΠΑΟΚ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ, εκφράζουν τον απόλυτο αποτροπιασμό τους για το αηδιαστικό πανό που υψώθηκε στις κερκίδες του Γ. Καραϊσκάκης, εναντίον του μεγαλομετόχου και Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη και της οικογένειάς του. Η επιτυχημένη παρουσία του κ. Ιβάν Σαββίδη στην αθλητική, κοινωνική, και οικονομική ζωή της χώρας, προφανώς ενοχλεί κάποιους και τους χαλάει τα σχέδια. Ενέργειες σαν και αυτή, όπως και η επίθεση εναντίον των Γραφείων του «ΕΘΝΟΥΣ», το μόνο που πετυχαίνουν είναι να σφυρηλατούν ακόμη περισσότερο τη δεδομένη ενότητα της οικογένειας του ΠΑΟΚ, γύρω από τον Ιβάν Σαββίδη και να είναι όλοι σίγουροι -εχθροί και φίλοι- ότι ο δρόμος για την κορυφή του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ είναι μονόδρομος».