Ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου μετά το φιλικό με την Ιαπωνία ο Νεϊμάρ.

Ads

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος σκόραρε στο 3-1 επί των Ασιατών στο «Πιερ Μορουά», έδωσε το παρόν στην αίθουσα Τύπου και αναφέρθηκε στην φημολογία που έχει ξεσπάσει για τις κακές σχέσεις που φέρεται να έχει με τον προπονητή της Παρί, Ουνάι Έμερι και το συμπαίκτη του στη γαλλική ομάδα, Έντινσον Καβάνι.

«Είμαι χαρούμενος στο Παρίσι, ήρθα εδώ για να κερδίσω τίτλους και να βοηθήσω την Παρί. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ο Τύπος δημιουργεί ιστορίες που δεν υπάρχουν κι αυτό θα πρέπει να σταματήσει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Καβάνι, ούτε με τον Έμερι. Ενημέρωσα για το θέμα αυτό και τον προπονητή μου στην Εθνική ομάδα. Σας παρακαλώ πολύ να σταματήσετε. Δεν μου αρέσουν τα ψέματα.»

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, Τίτε, ο οποίος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον χαρακτήρα του Νεϊμάρ, με τον νεαρό Βραζιλιάνο επιθετικό να μην αντέχει την ένταση και να βάζει τα κλάματα.

Ads

«Δουλεύουμε με τον Νεϊμάρ, συνεργαζόμαστε άριστα και είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Έχω βαρεθεί να ακούω ότι έχει προβλήματα στην ομάδα του, μαζί μου, φτάνει πια. Είναι ένα σπουδαίο παιδί, που δεν δημιουργεί προβλήματα στ΄ αποδυτήρια.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι είμαστε άνθρωποι, κάνουμε λάθη κάποιες φορές και μπορεί να αντιδράσουμε άσχημα. Κι εγώ έχω κάνει λάθη στην καριέρα μου. Μπορώ να σας μιλήσω για τον χαρακτήρα, για την φύση και τη σπουδαία καρδιά που έχει ο Νεϊμάρ».

Στο σημείο εκείνο ο άσος της Παρί έβαλε τα κλάματα κι αποχώρησε από την αίθουσα, αφού πρώτα με χαρακτηριστική κίνηση ευχαρίστησε τον προπονητή του.