Προτελευταία αγωνιστική των play-off της Α΄ Εθνικής ( 9η ) και οι τέσσερις ομάδες που αγωνίστηκαν σε Γεντί Κουλέ και Κλεάνθης Βικελίδης, έπαιξαν για το γόητρο περιμένοντας να τελειώσει αυτή η διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος, με δεδομένου ότι στερούνται περαιτέρω στόχων.

Ads

ΟΦΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 – 3

Άνετο πέρασμα του πρωταθλητή Ολυμπιακού από το Ηράκλειο και επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής στο Καραϊσκάκη από τον ΠΑΟΚ. Εκτεταμένο ροτέϊσον από τον Πέδρο Μαρτίνς που κάνει διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, στοχεύοντας στον τελικό του κυπέλλου και τον επαναληπτικό με την Γουλβς. Ωραία στιγμή με την έναρξη του αγώνα όταν οι παίχτες του ΟΦΗ έκαναν διάδρομο υποδεχόμενοι τους πρωταθλητές. Το ματς ήταν χωρίς σκοπιμότητες με ενδιαφέρουσες στιγμές και δίκαιη νίκη των Πειραιωτών.

Τα γκολ:

  • 10′ Ο Φορτούνης  με πέναλτι έστειλε την μπάλα στη δεξιά του Γουάλι, που έπεσε σωστά, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, γράφοντας το  0-1.
  • 28′ Ο Ραντζέλοβιτς μετά από πάσα του Καφού κάνει το 0-2. Φέρει ευθύνη ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ.
  • 61′ Και πάλι ο Φορτούνης, μετά από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Ελ Αραμπί 0-3.
  • 90+5′ Μειώνει ο ΟΦΗ  με εκτέλεση φάουλ του Δεληγιαννίδη, σημειώνοντας το τελικό 1-3.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος) : Γουάλι, Κουτρουμπής, Βαφέας ( 46΄Γιαννούλης ), Μαρινάκης, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Στάικος ( 71΄Σουρνάκης ), Ζοάο Βίκτορ ( 80΄Νάστος ), Σακόρ ( 46΄Βαζ ), Ναμπί ( 85΄Μπράουν ), Νοικοκυράκης.
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς) : Αλέν ( 87΄Καραργύρης ), Τοροσίδης, Μπα, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ ( 88΄Μαρτίνης ), Καφού, Μπουχαλάκης, Λοβέρα ( 88΄Σουρλής ), Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Χασάν ( 26΄Ελ Αραμπί λ.τρ. -80΄ Μπρούνο )
Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος
Βοηθοί: Μιχαήλ Δημόπουλος, Νικόλαος Πάγκαλος 
4ος Διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας
VAR: Ευστάθιος Γκορτσίλας, Θεόφιλος Μωϋσιάδης

ΑΡΗΣ-ΠΑΟ 0 – 1

Στο Κλεάνθης Βικελίδης το σκορ αποτυπώνει την συνολική εικόνα του αγώνα, με τους πράσινους να είναι καλύτεροι. Ενδιαφέρον το γεγονός πως ο Γιώργος Δώνης στο προτελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο του ΠΑΟ, ξεκίνησε με εννέα Έλληνες ποδοσφαιριστές ( οι πέντε 19 ετών ).

Ads

Το ματς είχε αρκετές φάσεις, χαμένο πέναλτι, πέναλτι που αναιρέθηκε από το VAR ( είχαν δουλειά σήμερα στο καμαράκι….), γκολ που ορθώς δεν μέτρησε, όλα για τον ΑΡΗ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Η πιο σημαντική φάση το πέναλτι στο 39΄που εκτέλεσε ο Φετφατζίδης ( μετά από 4΄λεπτά εξέτασης της φάσης από το VAR )και απέκρουσε ο Ξενόπουλος.

Στο 45+6΄νέο πέναλτι για τον ΑΡΗ, ωστόσο ο διαιτητής το πήρε πίσω με την βοήθεια και πάλι του VAR. Ευτυχώς γιατί δεν υπήρχε καμία τέτοια περίπτωση .

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε, είχε ευκαιρίες, δοκάρι με τον νεοεισελθόντα Κολοβό στο 62΄, ώσπου ο ίδιος παίχτης στο 75΄με κεφαλιά έγραψε το 0 – 1 που ήταν και το τελικό σκορ.
 
Άρης (Μίχαελ Ένινγκ) : Κουέστα, Ρόουζ, Μπακούτσης ( 78΄Διαμαντόπουλος ), Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Γκάμα, Μαρτίνες ( 72΄Σόουζα ), Μαντσίνι. 
Παναθηναϊκός ( Γιώργος Δώνης ) : Ξενόπουλος, Κολοβός, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης ( 83΄Θεοχάρης ), Ζαγαρίτης, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος ( 59΄Σερπέζης ), Μπουζούκης ( 83΄Μπεκ ), Αθανασακόπουλος ( 59΄Κολοβός ), Καμπετσής ( 59΄Μακέντα ).
Διαιτητής: Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας)
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)
4ος: Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς)
Διαιτητής VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Διαιτητής AVAR: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)