Η εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών νίκησε σήμερα Παρασκευή το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βοσνίας με 18 πόντους διαφορά, με το σκορ να είναι 78-60.

Ads

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 41-27 (ημ.), 62-41, 78-60

Ικανοποιημένος από τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες έμεινε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φώτης Κατσικάρης. Με δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση μετά το φιλικό με τους Βόσνιους ο νεαρός τεχνικός είπε: «Μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Είμαστε σε καλό σημείο. Δεν είναι έτοιμοι οι παίκτες ακόμη. Ελπίζω και αύριο να βρεθούμε σε καλή μέρα και να δούμε σιγά-σιγά που βαδίζουμε. Το ρόστερ μας είναι γεμάτο, θέλει όμως, ιδιαίτερη μεταχείριση. Έχουμε, όμως, πολλές λύσεις. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι πνευματικά για να δεχθούν ένα διαφορετικό ρόλο που θα τους δοθεί.Η Βοσνία μπορεί να μην έχει ταλέντο, αλλά παίζει δυνατά, η Τουρκία πιο πολύ ταλέντο, εντελώς διαφορετικός αντίπαλος. Η εθνική πιστεύω πως θα είναι καλύτερη αύριο».

Σημειώνεται ότι αύριο Σάββατο στις 19:00 θα αντιμετωπίσει την Τουρκία, ξανά στο «Αμπντί Ιπεκτσί», στο πιο δυνατό ματς προετοιμασίας που έχει δώσει έως τώρα ενόψει Ευρωμπάσκετ.

Ads