Ο Βόλος συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία στο ξεκίνημα της φετινής Super League, επικρατώντας στην αυλαία της 3ης αγωνιστικής επί του Ατρόμητου με 3-0, με την ομάδα της Μαγνησίας να είναι μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα έχοντας το απόλυτο έως τώρα.

Ads

Οι γηπεδούχοι του Αμπασκάλ με κορυφαίους τους Μπαρτόλο-Φερνάντες-Ροσέρο έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα της ομάδας του Άνχελ Λόπεθ ο οποίος στην επιστροφή του στη Μαγνησία έφυγε με μια βαριά ήττα και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση ενόψει της συνέχειας.

Ο Βόλος ολοκλήρωσε το ματς με 19 τελικές, οι πέντε προς την εστία, την ώρα που ο Ατρόμητος είχε επτά τελικές αλλά καμία προς την εστία του γκολκίπερ των γηπεδούχων ο οποίος πέρασε ένα ήσυχο βράδυ.

Πριν καλά καλά προλάβουν οι δύο ομάδες να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο, ο Ροσέρο εξαπέλυσε ένα σουτ (4′) που σταμάτησε πάνω στον Παπαδόπουλο, με τον Τζήλο να είναι δίπλα στην φάση και να δίνει πέναλτι για επαφή της μπάλας στο χέρι του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.

Ads

Παρόλα αυτά μετά την συμβουλή του VAR και αφού είδε την φάση, πήρε πίσω την αρχική του απόφαση. Οι Βολιώτες ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Πίριτς να σώζει τον Ατρόμητο από το γκολ με μεγάλη επέμβαση στην κεφαλιά του Γκρίλο (12′).

Η σπουδαιότερη στιγμή των Περιστεριωτών ήρθε στο 27′, όμως δεν μέτρησε ποτέ, ως οφσάιντ. Συγκεκριμένα, ο Κουλούρης σέντραρε για τον Βασιλαντωνόπουλο με τον Έλληνα μπακ να βρίσκει στόχο. Όμως την στιγμή που η μπάλα ήταν στον αέρα, ο επόπτης, σήκωσε την σημαία και ο τερματοφύλακας του Βόλου φυσιολογικά ακούγοντας το σφύριγμα, σταμάτησε να πάιζει.

Φυσικά ο βοηθός θα έπρεπε να αφήσει την φάση να εξελιχθεί και μετά να σηκώσει την σημαία, για να ελεγχτεί η φάση από το VAR.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, ενώ ο Μουνίθ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα (45+4′) με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Μετά από αρκετές αψιμαχίες και φωνές, στην πρώτη μεγάλη φάση του δευτέρου μέρους (59′), ο Μπαρτόλο βγήκε τετ-α-τετ με τον Πίριτς, όμως ο Βόσνιος έκανε μεγάλη επέμβαση. Παρόλα αυτά η μπάλα κατέληξε στον Φαν Βέερτ και εν συνεχεία στον Ροσέρο, με τον Κολομβιανό να την στέλνει εξ επαφής στα δίχτυα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την πίεση και πήραν κάποια μέτρα στο γήπεδο. Μάλιστα στο 67′ ο Καστεγιάνο πέρασε δύο-τρεις παίκτες από αριστερά και σέντραρε για τον Κουλούρη, όμως ο Έλληνας σέντερ φορ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού έκανε επιθετικό φάουλ.

Με το που δόθηκε συνέχεια στο ματς, ο Κλέιμαν έκανε λάθος και έδωσε την μπάλα στον Ντένιτς, αλλά για καλή του τύχη το πόδι του Γκρίλο έκοψε το σουτ του Σέρβου.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φαν Βέερτ, που κέρδισε ο Μπαρτόλο, σημείωσαν το 2-0.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 96′ ο Τεριζίου, όταν μετά από ασίστ και πάλι του Μπαρτόλο, έγραψε το 3-0.

Βόλος (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Φερνάντες (84′ Σοάρες), Μπαρτόλο, Ρεγκατίν, Ροσέρο 7 (67’ Νίνης), Φαν Βέερτ (94′ Τερεζίου)

Ατρόμητος Αθηνών (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (88′ Κιβρακίδης), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Σάλομον (71’ Αθανασίου), Κωτσόπουλος, Μουνίθ, Σπιριντόνοβιτς  (71’ Τζαβίδας), Κουλούρης

Διαιτητής: Τζήλος Αθανάσιος (Λάρισας)
Βοηθοί: Νικολαΐδης Κωνσταντίνος (Μακεδονίας), Νικολακάκης Βασίλειος (Λασιθίου)
4ος Διαιτητής: Καραντώνης Δημήτριος (Ημαθίας)
VAR: Παπαδόπουλος Ιωάννης (Μακεδονίας)
AVAR: Χριστακόγλου Γεώργιος (Χαλκιδικής)

Η βαθμολογία

image