Κοινή συνέντευξη Τύπου παρέθεσαν οι Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς και παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού εν όψει του Final-4. Μήνυμα ενότητας και από τις δύο πλευρές και ευχές για ελληνικό τελικό.

Ads

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς παρέθεσαν κοινή συνέντευξη Τύπου, στην οποία παρευρέθηκαν και παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, από πλευράς “πρασίνων”, οι Στράτος Περπέρογλου και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, και από πλευράς “ερυθρολεύκων”, οι Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου, αναφέρθηκαν στο επερχόμενο Final-4 κι έδειξαν πως δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Οι εκπρόσωποι των δύο “αιωνίων” έστειλαν μήνυμα ενότητας κι ευχήθηκαν να γίνει ένας ελληνικός τελικός στην Κωνσταντινούπολη. Επιπλέον, εξέφρασαν την πεποίθησή τους πως δεν θα συμβεί το παραμικρό μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων, όπως ακριβώς στο Βερολίνο το 2009. Μάλιστα, τόνισαν πως αυτό μπορεί να αποτελέσει και παράδειγμα εν όψει των τελικών των πλέι οφ, που ξεκινούν στις 17 Μαΐου.

Ads

Οι παίκτες των δύο ομάδων αποποιήθηκαν το ρόλο του φαβορί στους ημιτελικούς με ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ο Παναθηναϊκός) και Μπαρτσελόνα (ο Ολυμπιακός), ωστόσο δήλωσαν πως έχουν πίστη στις δυνατότητές τους ώστε να βρεθούν στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Πηγή: sport 24