Ενα απαράδεκτο σύνθημα στα κοινωνικά δίκτυα στοίχισε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργο Καραγιάννη, την θέση του στον σύλλογο.

Ads

Με αφορμή τον χθεσινό αγώνα της Super League εναντίον του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη, στον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή στο Instagram εμφανίστηκε η εξής ανάρτηση: «Μπουγάτσες Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ. Βου, Βου, Βούλγαροι…».

Η αντίδραση της ΠΑΕ ήταν άμεση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης σέβεται την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον φίλαθλο κόσμο της και καυτηριάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ-20, η οποία δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που πρεσβεύει η ομάδα μας. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης δηλώνει ότι οποιαδήποτε μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα υποπίπτει σε συμπεριφορές που προσβάλουν τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί παρελθόν για την ομάδα.»

Ads

Πάντως, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα υποκλοπής του λογαριασμού του. Σε ανάρτησή του αναφέρει:

«Ξύπνησα σήμερα το πρωί και αντίκρισα πράγματα που δεν τα ήξερα και δεν τα πίστευα. Τα σχόλια που γράφτηκαν ήταν προϊόν υποκλοπής, παρόλο που δεν μπορώ να το αποδείξω. Για αυτό και διέγραψα τους λογαριασμούς μου από τον τρόμο μου και τις απειλές που δέχτηκα εκείνη τη στιγμή. Θα ήθελα να ζητήσω χίλια συγγνώμη απο την ΠΑΕ @paok_fc και τον φίλαθλο κόσμο του, σε καμία περίπτωση δεν θα σχολίαζα έτσι μια τόσο ιστορική ομάδα όπως αυτή του ΠΑΟΚ, όπως επίσης δεν αρμόζει στην ιστορία και το ήθος της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης. Θέτω τον εαυτό μου υπεύθυνο και έτοιμος να δεχτώ κάθε συνέπεια και σε καμία περίπτωση δεν φέρει καμία ευθύνη η ΠΑΕ Απόλλων».