Δεν είναι μόνο η μικρή δόση που καθιστά ενδιαφέροντα τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα της Mercedes-Benz Ελλάς, αλλά και η ευελιξία των προγραμμάτων αυτών που κατά περίπτωση περιλαμβάνουν και μια σειρά υπηρεσίες, όπως το διετές σέρβις και η επέκταση εγγύησης. Γράφει ο Νίκος Λουπάκης

Ads

 
Η Mercedes-Benz Financial Services (MBFS), η εταιρεία χρηματοδοτικών υπηρεσιών της Mercedes-Benz Ελλάς διαθέτει πλέον δύο επιδοτούμενα προγράμματα χρηματοδότησης, τα “Welcome ALL INCLUSIVE” & “smart FOR you” τα οποία προσφέρονται μέσω της συνεργαζόμενης με την ΜΒFS τράπεζας FGA Bank.

Το πρόγραμμα “Welcome ALL INCLUSIVE” προσφέρεται για όλα τα καινούργια επιβατικά αυτοκίνητα A-Class, B-Class, C-Class, CLA &GLA με κινητήρα 1.600 και 1.500 κ.εκ. βενζίνης και πετρελαίου, ενώ το πρόγραμμα “smart FOR you” προσφέρεται για όλα τα καινούργια επιβατικά αυτοκίνητα smart fortwo, smart forfour & smart electric edition.

Και τα δύο προγράμματα αφορούν ιδιώτες ή ελεύθερους επαγγελματίες πελάτες, στους οποίους δίνεται η δυνατότητα αποπληρωμής εναλλακτικά σε 36/48 ή 60 ισόποσες δόσεις συν 1 τελευταία μεγάλη δόση (Balloon) η οποία ισοδυναμεί με την υπολειμματική αξία του οχήματος στο τέλος της χρηματοδότησης. Με την αποπληρωμή και της τελευταίας ισόποσης δόσης ο πελάτης έχει τις εξής εναλλακτικές επιλογές:

Ads
  • Εξόφληση της τελευταίας μεγάλης δόσης και απόκτηση της κυριότητας του οχήματος
  • Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης (Balloon) με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Τράπεζα κατά την περίοδο αυτή
  • Επιστροφή του οχήματος στο Διανομέα βάσει συγκεκριμένων προϋποθέσεων επαναγοράς

Ενδεικτικά, η μηνιαία δόση για την A160 CDI ανέρχεται στα €199 ενώ για την CLA 180 CDI διαμορφώνεται στα €299 και σε αυτές περιλαμβάνονται επιπρόσθετα οι υπηρεσίες:

  • Συντήρηση 2ετών/Συμβόλαιο συντήρησης Compact Plus
  • Ασφάλιση 6μηνών
  • Επέκταση εγγύησης 2 ετών
  • Προστασία δανείου

Αντίστοιχα, η μηνιαία δόση για το smart fortwo ανέρχεται στα €99.

Με το πρόγραμμα συνδυάζονται οι ευνοϊκοί όροι του προγράμματος με το πλεονέκτημα των πολλαπλών επιλογών στη λήξη της χρηματοδότησης.