Δεν ξεκίνησε καλά ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα και έφυγε μ’ άδεια χέρια από την Τρίπολη. Ο Αστέρας πιο ουσιαστικός νίκησε με 1-0, κάνοντας ιδανική πρεμιέρα στην νέα περίοδο της Super League.

Ads

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε ο Ριέρα, με ωραία ενέργεια και εκτέλεση με το αριστερό, μετά από ασίστ του Τιλίκα στο 73ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να έχουν και δοκάρι δέκα λεπτά αργότερα, σε σουτ «φωτοβολίδα» του Τασουλή, όντες ανώτεροι συνολικά στην επανάληψη!
 
Αντιθέτως, το «τριφύλλι» θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο κυριάρχησε μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα, καθώς ο κορυφαίος του παίκτης Καρλίτος είχε κέφια και έφτιαξε φάσεις για γκολ, ενώ ο ίδιος είχε και δοκάρι με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 26ο λεπτό.
 
Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται και για μια φάση όπου φαίνεται ότι υπάρχει ανατροπή του Καρλίτος από τον Κώτσιρα στο 48’ και ενώ το σκορ ήταν 0-0, όμως δεν καταλογίστηκε παράβαση και ως εκ τούτου πέναλτι από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Άλβαρεθ (71’ Τασουλής), Μπελόκ (56’ Βαλιέντε), Μουνάφο (72’ Μπ. Φερνάντεθ), Αλί Μπαμπά (56’ Τιλίκα), Κρέσπι (90’+3’ Γκαρσία), Ριέρα, Μπαράλες.
 
Παναθηναϊκός (Ντάνι Πογιάτος): Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης (86’ Ζαγαρίτης), Σερπέζης (60’ Μπουζούκης), Κουρμπέλης (70’ Αλεξανδρόπουλος), Αγιούμπ, Σαβιέρ (71’ Χατζηγιοβάνης), Καρλίτος, Μακέντα.

Διαιτητής:  Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
 
Βοηθοί:  Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας)
 
4ος:  Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων)
 
Διαιτητής VAR:  Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)
 
Διαιτητής AVAR:  Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών)

Ads

Παρακολουθήστε τα καλύτερα στιγμιότυπα και το γκολ της αναμέτρησης