Θετικός στον κορονοϊό ο 49χρονος προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, όπως ανακοίνωσε το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου το βράδυ της Παρασκευής.

Ads

«Ο προπονητής της ομάδας μας Δημήτρης Ιτούδης βρέθηκε θετικός στον Covid-19 σήμερα. Τα δείγματα της συζύγου και της κόρης του ήταν αρνητικά. Ευχόμαστε στον Δημήτρη ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στη δουλειά μαζί με την ομάδα. Ευχόμαστε καλή υγεία στην οικογένειά του», αναφέρει το tweet της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Δημήτρη Ιτούδη.

Οι Ρώσοι σημειώνουν επίσης ότι ο Έλληνας προπονητής δεν χρήζει νοσηλείας και θα αναρρώσει στο σπίτι του στην Αθήνα. Η ΤΣΣΚΑ καταλήγει τονίζοντας ότι ο 49χρονος θα χάσει το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα σεζόν, καθώς θα ενσωματωθεί αργότερα.

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη άνοιξη ειχε βρεθεί θετικός στον Covid-19 και ο Κώστας Σλούκας, όταν ακόμη ανήκε στη Φενέρμπαχτσε.

Ads

Ο 30χρονος διεθνής μπασκετμπολίστας έμεινε σε καραντίνα δύο εβδομάδων στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη και ξεπέρασε την ίωση χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα συμπτώματα.

Εκτός του Σλούκα, είχαν βρεθεί θετικοί και άλλοι παίκτες της Φενέρ, όπως και ο μάνατζερ της ομάδας, ο οποίος απεβίωσε σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης μετά από πολυήμερη νοσηλεία.

Επίσης, στις 16 Μαΐου πέθανε από τον κορονοϊό ο γιατρός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (συνεργάτης και του τμήματος μπάσκετ), Ρομάν Αμπζελίλοφ.