Την οριστική διακοπή του αγώνα Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός, για την 17η αγωνιστική της Super League, αποφάσισε ο διαιτητής Ευαγγέλου. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για 10′, ωστόσο η δυνατή βροχή και ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Λιβαδειάς, ανάγκασε τον διαιτητή της αναμέτρησης να σταματήσει το παιχνίδι.

Ads

Αυτή η απόφαση εκνεύρισε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν κατάλαβαν γιατί ξεκίνησε ο αγώνας, μιας και ο αγωνιστικό χώρος ήταν από την αρχή κακός. Πλέον οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν αύριο στις 19:30 από το 10ο λεπτό, εφόσον ο καιρός το επιτρέψει, αλλιώς θα αναβληθεί και θα αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή για την ημερομηνία της διεξαγωγής του.

Σ’ αυτά τα λίγα λεπτά που διεξήχθη το παιχνίδι η κάθε ομάδα είχε από μία καλή ευκαιρία. Στο 4′ Ο Σουμπίνιο έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μουνιέ βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών) 
Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Φαβάρο, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Σουμπίνιο, Μητρόπουλος, Νουάνκο, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μαρκόβσκι, Γιακουμάκης.
Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Δώνης.

Ads

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ