Ραγδαίες αναμένεται να είναι την εβδομάδα που ξεκινάει από σήμερα οι εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ads

 
Από την μια η πλευρά του σαουδάραβα πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ θεωρεί πως όλα αναμένεται να τελειώσουν μέχρι την Τετάρτη, η πλευρά της εταιρείας Arboris Capital είναι έτοιμη για την τελική πρόταση και μέσα σε όλα υπάρχει και η γενική συνέλευση την προσεχή Τρίτη (04/10).

Οι πρώτες επαφές της πλευράς του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ με τους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη έγιναν και ο εκπρόσωπος του Βλάσης Τσάκας θεωρεί πως όλα κυλούν σωστά και με θετικό τρόπο.

Θεωρώ πως ίσως και την Παρασκευή να έρθει στην Ελλάδα για τις τελικές συνομιλίες και τη συμφωνία. Είναι έτοιμος να βάλει χρήματα στην ομάδα για να τελειώσει αυτή η ιστορία“, υποστήριξε ο Τσάκας με δηλώσεις του.

Ads

Την ίδια ώρα οι νομικοί του Τζίγγερ έχουν την πρόταση της συμβουλευτικής εταιρείας Arboris Capital, η οποία ζητεί την εξουσιοδότηση της “πράσινης” ΠΑΕ με σκοπό να βρει επενδυτικό σχήμα που θα αγοράσει ολόκληρο το πακέτο των μετοχών.

Η Γ.Σ. και η Α.Μ.Κ

 
Στην Γενική Συνέλευση της 4ης Οκτωβρίου όλα δείχνουν πως δεν μπορεί να αποφασιστεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στα 15.000.000 ευρώ που έχει προτείνει ο Ανδρέας Βγενόπουλος.
 

Η διαμάχη του με τπν Γιάννη Βαρδινογιάννη για την περίπτωση της ΓΗΠΕΛ πιθανόν να οδηγήσουν τον Τζίγγερ να μην έχει εκπρόσωπο στη Γ.Σ. κάτι που θα σημάνει την μη απαρτία που απαιτείται για να παρθούν αποφάσεις.

 

Πηγή: sport 24