Νέο “χτύπημα” του Ανδρέα Βγενόπουλου που φέρεται να ζήτησε διευκρινίσεις από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη για το M.o.U. Τι απάντησε το περιβάλλον Τζίγγερ.

Ads

Ο “Mr MIG” επικοινώνησε με το δικηγόρο της πλευράς της οικογένειας Βαρδινογιάννη, Αλέξανδρο Γεωργόπουλο, για να του ζητήσει κάποιες διευκρινίσεις για το M.o.U.

Όπως διαρρέει η πλευρά του Ανδρέα Βγενόπουλου τόνισε στο νομικό εκπρόσωπο του Γιάννη Βαρδινογιάννη πως υπάρχουν κάποιες ασυνήθιστες αναφορές, ενώ επεσήμανε και κάποιες γενικότητες που περιλάμβανε το έγγραφο.
 
Απάντηση από το περιβάλλον Τζίγγερ
 
Από την πλευρά του ο πλευρά του ο κ. Γεωργόπουλος του επεσήμανε πως δεν μπορεί να του δώσει απαντήσεις παραπέμποντάς τον στον Γιάννη Βαρδινογιάννη.
 
Ως παλιός μέτοχος της “πράσινης” ΠΑΕ ο Ανδρέας Βγενόπουλος με βάση τα νομικά μπορεί να κάνει κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με το προσύμφωνο του πρίγκιπα με τον Τζίγγερ.
 
“Σαν παλιός μέτοχος, ο Βγενόπουλος έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι παρατηρήσεις νομίζει, αν προτίθεται να αναλάβει ισόποσες υποχρεώσεις με αυτές που αναφέρει η πρόταση που υπάρχει και να προηγηθεί αυτής” αναφέρει το περιβάλλον του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Πηγή: sport 24

Ads